Billig pizza? Ja, tak!

Vi elsker alle en god pizza, men det kan desværre godt gøre ondt på studiebudgettet med take-out flere gange om ugen.

Heldigvis behøver det slet ikke være sådan! For vidste du, at du hos mange pizzariaer kan købe pizzadejen færdiglavet - og så selv gå hjem og putte lige hvad du vil på? Det er super smart, og lidt af en hemmelighed, som ikke særlig mange kender til.

Det er selvfølgelig ikke alle pizzariaer, der tilbyder den service - men en del gør, og det er bare om at spørge! Prisen ligger omkring 15 kr. for en gang dej. 

Føler du dig ikke helt rustet til at have gang i det italienske køkken, så frygt ej - vi guider dig igennem processen, så der ingen undskyldning er ;-) 

 

Opskrift på hjemmelavet pizza med dej fra pizzamanden

- Forvarm ovnen til 200-220 grader. 

- Sæt en bradepande i ovnen med det samme. Den skal stå og blive rigtig varm mens ovnen varmer op, så den kan give din pizza en god, lækker bund - præcis som pizzamanden gør det! 

- Form dejen i en flot rund cirkel. Det er rigtig vigtigt, at du hverken ælter eller ruller dejen med kagerulle, for så risikerer du at slå al luften ud af den. I stedet skal du hive i den, enten på bordet med lidt mel under, eller oppe i luften som de gør det nede i biksen. Det er OK at have det lidt sjovt mens man laver mad! 

- Husk tomatsaucen. Blend eventuelt en dåse flåede tomater med lidt salt, peber, hvidløg og chili (kan undlades, hvis man ikke er til sådan noget). 

- Så skal der topping på. Start med ost, og smid så lige hvad du vil på! Skinke, pepperoni, ananas, hvad som helst. 

- Bag pizzaen på den varme bradepande i 10-14 minutter - eller til du synes osten og resten af toppingen ser lækker ud. 

 

)