Markedsføring

En markedsføringsaftale med ISIC giver virksomheder muligheden for at øge bevidstheden af deres brand/produkt overfor de studerende.

ISIC Danmark tilbyder forskellige platforme blandt studiesegmentet, og dermed kan virksomheden tilrettelægge og udføre kampagner specifikt til udvalgte grupper indenfor denne unikke målgruppe.

 

Online - Global

Som ISIC fordelspartner kan du blive markedsført på vores globale ISIC platform, hvilket indebærer både listevisning i ISIC app'en samt det globale ISIC webite (isic.org). Som global ISIC fordelspartner vil du få dit brand eller produkt ud til samtlige ISIC medlemmer på verdensplan. 

 

Online - Lokal

Ud over vores globale markedsføring tilbyder vi også partnere at blive markedsført på vores online platforme på nationalt niveau som vil øge trafik til eget site og dermed salg. KILROY har licensen på ISIC i Danmark og de andre nordiske lande og Holland, og en aftale kan derfor laves nationalt på tværs af markeder for at få maksimalt udbytte.

 

Offline

ISIC Danmark kan/vil tilbyde udvalgte partnere til at deltage på vores årlige offline aktiviteter.

 

Events

Hvert år afholder vi en større “back2school” kampagne på diverse campuses rundt omkring i Danmark. Disse events er altid fuldt med sjove tiltag og indslag inklusiv konkurrencer. Virksomhedens brand eller produkt kan her blive forbundet med ISIC og studie-segmentet gennem sponsorater til konkurrencer.

 

ISIC brochure

Vores ISIC brochure er distribueret som en del af vores offline aktiviteter og på tværs af alle markeder. Som en ISIC fordelspartner kan virksomheden få mulighed for at deltage i disse aktiviteter.


Kontakt os for mere information og priser på [email protected].