Markedsføring

En markedsføringsaftale med ISIC giver virksomheder muligheden for at øge bevidstheden af deres brand/produkt overfor de studerende. ISIC Danmark tilbyder forskellige platforme blandt studie-segmentet, og dermed kan virksomheden tilrettelægge og udføre kampagner specifikt til udvalgte grupper indenfor denne unikke målgruppe.

 

 

Online - global: 
Som ISIC fordelspartner kan du blive markedsført GRATIS på vores globale ISIC platform, hvilket indebærer både listevisning i ISIC app'en samt det globale ISIC webite (isic.org). Som global ISIC fordelspartner vil du få dit brand eller produkt ud til samtlige ISIC medlemmer på verdensplan. 

Online - lokal:
Ud over vores globale markedsføring tilbyder vi også partnere at blive markedsført på vores online platforme på nationalt niveau som vil øge trafik til eget site og dermed salg. KILROY har licensen på ISIC i Danmark og de andre nordiske lande samt desuden Holland, og en aftale kan derfor laves nationalt på tværs af markeder for at få maksimalt udbytte.

Offline:
ISIC Danmark kan/vil tilbyde udvalgte partnere til at deltage på vores årlige offline aktiviteter.

Events:
Hvert år afholder vi en større “back2school” kampagne på diverse campuses rundt omkring i Danmark. Disse events er altid fuldt med sjove tiltag og indslag inklusiv konkurrencer. Virksomhedens brand eller produkt kan her blive forbundet med ISIC og studie-segmentet gennem sponsorater til konkurrencer.

ISIC brochure:
Vores ISIC brochure er distribueret som en del af vores offline aktiviteter og på tværs af alle markeder. Som en ISIC fordelspartner kan virksomheden få mulighed for at deltage i disse aktiviteter.


Kontakt os for mere information og priser på [email protected]