Ofte stillede spørgsmål

Om ISIC

Hvem kan bestille
Hvordan bestiller man
Registrer dig på ISIC app'en


Om ISIC

Hvad er ISIC?

International Student Identity Card ISIC er det eneste globalt anderkendte studie-ID med 150.000 studierabatter i hele verden.

 

Hvad er mit ISIC studie-ID?

Dit personlige ISIC studie-ID er et 14-cifret nummer, som begynder og slutter med et bogstav (S123456789012X) for ISIC kort udstedt i Danmark. Med det nummer kan du aktivere dit ISIC studie-ID i ISIC app'en og logge ind på ISIC's hjemmeside for at indløse dine tilgængelige fordele. 

Du kan finde ISIC nummeret i din ordrebekræftelse email.

 

Hvor længe gælder mit ISIC kort?

Det standard, digitale ISIC kort er gyldigt i 12 måneder fra købsdatoen. Du kan se udløbsdatoen af dit ISIC kort på din profil i ISIC app'en eller på dit digitale kort.

 

Hvordan kan jeg bruge fordelene og rabatterne, som jeg får med ISIC?

Der er to typer af ISIC fordele: lokale fordele og online fordele. Du kan finde alle lokale rabatter i ISIC app'en og ISIC's globale hjemmeside. De online fordele er synlige på både hjemmesiden og i ISIC app'en. For at få adgang til studierabatterne, skal du logge ind med dit ISIC kortnummer i øverste højre hjørne af den her hjemmeside.

Når du er logget ind kan du finde rabatkoden eller det unikke rabatlink inden under hver enkelt fordel. Når du skal bruge rabatten, så kopierer du koden, forsætter til partner hjemmesiden og sætter koden ind i voucher/rabatkode feltet inden du gennemfører købet. Easy-peasy!

Hvis du har en idé til en fordel for studerende eller vil tilbyde en studierabat, så henvend dig på [email protected].

 

Hvor kan jeg købe flybilletter for studerende?

ISIC er det eneste internationale anderkendte studie-ID og det eneste studie-ID, som flyselskaberne tilbyder studenterpris for. Du kan finde flybilletter for studerende på ISIC's hjemmeside og hos rejsebureauet KILROY. Bemærk venligst at studiebilletter ikke er tilgængelige på flyselskabernes egne hjemmesider eller på nogle af de sider som sammenligner priser fra adskillige leverandører. 

Hvis du vil have rejsetips, booke dit næste eventyr eller studere i udlandet, så kontakt KILROY's rejsekonsulenter. 

 

Virker det digitale ISIC også offline?

Hvis du har aktiveret dit digitale ISIC kort i ISIC app'en, så kan du få adgang til sit digitale kort som normalt, også i offline mode. Du kan dog kun aktivere dit digitale ISIC kort og søge efter fordele i online mode. 

 

I hvilke lande er det digitale ISIC accepteret? 

Det digitale ISIC er i øjeblikket accepteret som et gyldigt ISIC studie-ID i følgende lande:

Argentina
Australien
Belgien
Bulgarien
Canada
Chile
Colombia
Croatia
Czechia
Danmark
Det Forenede Kongerige
Egypten
Estland
Finland
Forenede Arabiske Emirater
Frankrig
Ghana
Grækenland
Guatemala
Holland
Hong Kong
Indien
Irland
Island
Israel
Italien
Japan
Kenya
Kina
Kosovo
Letland
Litauen
Luxembourg
Macau
Makedonien
Malta
Mexico
Moldova
Montenegro
New Zealand
Nigeria
Norge
Portugal
Rumænien
Schweiz
Serbien
Singapore
Slovakiet
Slovenien
Spanien
Sri Lanka
Sverige
Sydafrika
Sydkorea
Taiwan
Tanzania
Thailand
Tjekkiet
Tyrkiet
Tyskland
Ukraine
USA
Venezuela
Østrig

Hvis du rejser til et land, som ikke er nævnt på den her liste, venligst kontakt os


Hvem kan bestille

 

Hvem kan bestille et digitalt ISIC kort?

Alle fuldtidsstuderende over 12 år, som er optaget på en dansk udannelsesinstitution kan bestille et digital ISIC kort; der er ingen øvre grænse. Nogle samarbejdspartnere, såsom flyselskaber, har en aldersgrænse på deres fordele. 

 

Hvad er en fuldtidsstuderende?

At være fuldtidsstuderende betyder at du har mindst 15 timers undervisning om ugen i mindst tre måneder om året. Når du bestiller et ISIC kort, skal du være optaget på en dansk akademisk institution med aktiv status; eller have et optagelsesbrev om at påbegynde det kommende semester. Hvis du studerer eller skal studere i udlandet, så bestil dit ISIC fra ISIC leverandøren på din destination.

 

Kan kandidatstuderende bestille et ISIC? 

Ja, ISIC er også tilgængelig for master og kandidatstuderende. Du kan bestille det digitale ISIC kort her.

 

Kan udvekslingsstuderende bestille et ISIC?

Ja, hvis du er fuldtidsstuderende optaget på en uddannelsesinstitution i Danmark. Bemærk venligst at ISIC alene ikke er et gyldigt studie-ID for eksempelvis national tog og busselskaber. 

 

Hvem kan bestille et digitalt ITIC kort? 

ITIC (International Teacher Identity Card) er det internationale identitetskort for fuldtidslærere, som arbejder i en uddannelsesinstitution mindst 18 timer om ugen. 

 

Hvem kan bestille et digitalt IYTC card? 

IYTC (International Youth Identity Card) er det internationale identitetskort for unge i alderen 12-30 år.


Hvordan bestiller man

 

Hvilke dokumenter skal jeg bruge?

For at bestille et ISIC kort, skal du bruge en kopi af et gyldigt studie-ID og et pasbillede i farver af dig. 

Som studie-ID accepterer vi kopi af dit nationale studiekort med gyldig semester/år mærkat; kopi af fremmøde for det nuværende semester eller akademiske år; eller optagelsebrev fra en akademisk institution for den kommende semester. 

 

Bestillingsprocessen step-by-step

 1. Klik her for at begynde bestillingen af dit kort. Vælg ISIC for at bestille et international studie-ID.
 2. Udfyld din information korrekt i formularen. Bemærk venligst at navnet på din skole/akademiske institution bliver printet på dit kort. Brug det engelske navn for din skole/akademiske institution. 
 3. Når du er sikker på at al information er korrekt på formularen, fortsæt til betaling ved at klikke på "Gå til betaling".
 4. Betal for dit ISIC. Anvendelige betalingsmetoder er Visa og Mastercard kreditkort og de online banker tilgængelige på platformen.
 5. Tjek din information. Hvis du skal ændre noget, som du har indtastet i formularen, klik "Ret din information" og fortsæt til at verificere din studiestatus. Bemærk venligst at du ikke kan ændre i din information efter du fortsætter til studiestatus verifikationen!
 6. Upload en kopi af dit gyldige studie-ID. Som studie-ID accepterer vi kopi af dit nationale studiekort med gyldig semester/år mærkat; kopi af fremmøde for det nuværende semester eller akademiske år (med synlige datoer); eller optagelsebrev fra en akademisk institution for den kommende semester. Bemærk venligst at dokumentet maks. må fylde 2 Mb og skal uploades i .jpg eller .jpeg format.
 7. Fortsæt til at uploade dit billede. Billedet skal være i farver, tydeligt, paslignende og af dig selv. Det behøver ikke, at være et officielt pasbillede - et billede med din smartphone kan klare tricket, så længe at det er tydeligt. Brug venligst ikke filtre. Billedet må fylde maks. 2 Mb og skal uploades i .jpg eller .jpeg format.
 8. Bekræft ordren og download ISIC app'en til Android eller iOS. Din studiestatus bliver verificeret af vores support team indenfor 1-2 hverdage.
 9. Efter din studiestatus og dit billeder er blevet verificeret, vil du modtage en email med dit personlige ISIC nummer, hvilket du skal bruge til at aktivere dit digitale ISIC kort. Følg instrukserne for at registrere dig på ISIC app'en. Se en demo til at registrere dig her

 

Hvis du har problemer med at uploade dokumenterne eller ønsker at ændre din information efter du er fortsat til at verificere din studiestatus, venligst kontakt os

 

Jeg har betalt for mit ISIC kort, men gennemførte ikke min ordre, hvad gør jeg?

Du modtager en ordrebekræftelse på dit kort indenfor senest en arbejdsdag. I bekræftelsesmailen er der et link til at uploade dit gyldige studie-ID og billeder til bestillingen af dit kort. Bemærk venligst at din kortordre ikke er fuldendt før du uploader disse to dokumenter og du kan derfor først aktivere dit ISIC ID derefter. 

 

Jeg har ikke modtaget en email om at verificere min studiestatus og uploade mit billede, hvad gør jeg?

Først, tjek din emails spamfolder. Hvis bekræftelsesmailen ikke er der, så kontakt us venligst via kontaktformularen med dit navn, email adresse og ordre ID og vi vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

 

Jeg har stavet noget forkert på kortbestillingen, hvad gør jeg?

Når du bestiller dit ISIC online, modtager du på email en kvittering og et link til at uploade dit billede og studiedokumentation. Hvis du ikke har uploadet dokumentation på studiestatus og billede endnu, så har du stadig mulighed for at ændre dine personlinge detaljer (undtagen dit navn) før du gennemfører den endelige ordre. Hvis du har gennemført ordren og opdager en fejl, henvend dig venligst til os via kontaktformularen.

 

Jeg har stavet mit navn forkert på kortbestillingen, hvad gør jeg?

Den eneste information, som du ikke kan ændre efter at fortsætte med kortbestillingen, er dit navn. Hvis du har stavet dit navn forkert på kortbestillingen, henvend dig venligst til os via kontaktformularen.

 

Hvad er leveringstiden for ISIC?

Indenfor 1-2 hverdage. Når du bestiller et digitalt ISIC kort online modtager du en email med et link til at uploade billede og studiedokumentation. Følg venligst billedeinstrukserne nøje, så du undgår unødvendige forsinkelser af din ordre! Dit ISIC nummer er klar til at blive aktiveret i ISIC app'en så snart vores servicecenter har godkendt din studiestatus og sikret sig at dit billeder møder kravene.  


Registrer dig på ISIC app'en

Registreringsprocessen step-by-step

Når du har modtaget dit personlige 14-cifret ISIC nummer, kan du registrere dig på ISIC app'en og aktiverer dit digitale ISIC studie-ID. Sådan går du:

 1. Download ISIC app'en til Android eller iOS og tjek ISIC app'ens registering demo ud;
 2. Tryk "Register" i app menuen
 3. Tast dit navn ind præcis som på ordrebekræftelsen og dit personlige ISIC nummer og tryk "Confirm"
 4. Tast din email adresse ind, så du kan verificere din registrering og oprette et kodeord for fremtidige logins på ISIC app'en
 5. Læs og accepter Vilkår og Betingelser og tryk "Confirm"
 6. Klik på linket i verifikationsmailen, som bliver sendt til den email adresse du har opgivet forinden.

 

Jeg kan ikke registrere mig, hvad gør jeg?

 1. Tjek ISIC app'ens registering demo.
 2. ISIC nummeret er et 14-cifret nummer, som begynder og slutter med et bogstav (S123456789012X) for ISIC kort udstedt i Danmark. Dobbelttjek venligst at du har indtastet det rigtige ISIC nummer og at navnet er skrevet som fornavn først og dernæst efternavn. 
 3. Hvis du stadig har problemer med at registrere dig, så kontakt venligst [email protected].

 

Jeg har ikke modtaget verifikationsmailen, hvad gør jeg?

 1. Hvis der er en tastefejl i den email adresse, som du har angivet da du registrerede dig på ISIC app'en, kontakt venligst [email protected] for at modtage din aktiveringsmail
 2. Tjek din spam eller junk folder efter en email [email protected]
 3. Tilføj [email protected] til dine email kontakter eller godkendte afsenderliste
 4. Hvis du stadig har problemer, kontakt venligst [email protected]g.

 

Jeg kan ikke logge ind på ISIC app'en, hvad gør jeg?

 1. Tjek at du har oprettet en ISIC app profil (se step-by step registreringsinstrukserne længere oppe)
 2. Tjek at du bruger den samme email adresse, som du brugte til at registrere dig med på app'en
 3. Hvis du har glemt dit kodeord, klik "Glemt kodeord" på app'en for at få sendt et nyt til din email
 4. Hvis du stadig har problemer med at logge ind, kontakt venligst [email protected]g.

 

Jeg vil ændre i min information i ISIC app'en, hvad gør jeg? 

Hvis du ønsker at ændre din information, såsom dit navn eller din institution, venligst kontakt os og vi vil opdatere din information til ISIC app'en.

 

Jeg vil forny min ISIC i ISIC-appen, hvad gør jeg?

Bestil et nyt digitalt ISIC-studiekort fra ISIC's website. Husk at sørge for, at dit navn er skrevet i samme format som kortet, du først registrerede i ISIC-appen. Når du har modtaget dit nye ISIC kortnummer, skal du gå ind på din profil i ISIC-appen (burgermenu) og klikke på "Replace card". Indtast dit nye ISIC kortnummer, klik på "Submit", og dit nye digitale kort vises i ISIC-app'en. Hvis du har problemer med at udskifte dit kort, venligst kontakt os.

 

Hvilke mobilenheder er kompatible med ISIC app'en?

 • Android OS 8.0 og nyere
 • IOS 14 og nyere

 

Jeg har ikke et ISIC nummer endnu, hvor får jeg det henne?

Du kan købe dit digitale ISIC studie-ID på ISIC's hjemmeside.

 

Klager

 

I tilfælde af uoverensstemmelser eller klager vedrørende dit køb, tøv endelig ikke med at kontakte os gennem kontaktformularen. Skulle du nogen årsag ikke være tilfreds med resultatet, er ISIC forpligtet til at informere dig om at du kan henvise din sag til The European Commission's Online Dispute Resolution.