FAQ

Hvem kan få et ISIC studiekort?

Hvilke rabatter og fordele kan jeg få med ISIC?

Hvor kan jeg købe flybilletter til studievenlige priser?

Hvad menes der med at være "studerende"?

Jeg er ikke studerende – kan jeg stadig få et ISIC studiekort?

Hvor længe er et ISIC studiekort gyldigt?

Hvordan køber jeg et ISIC kort?

Øv! Jeg har problemer med min ISIC kort ordre! Hvad gør jeg?

Hvad er leveringstiden for et digitalt ISIC kort?

Jeg har ikke modtaget en mail til at uploade mit foto! Hvad gør jeg?

Jeg har købt et ISIC kort, hvor kan jeg finde det?

Hvorfor skal jeg uploade jeg et billede?

Hvorfor skal jeg verificere min studiestatus?

Jeg har problemer med at uploade mit billede og den krævede dokumentation, hvad gør jeg?

Jeg har ikke uploadet studiedokumentation og billede i købsflowet, hvad gør jeg?

Jeg har indtastet forkert information (navn, fødselsdato, studiested) i min bestilling, hvad gør jeg?

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at klage?

 

Hvem kan få et ISIC studiekort?

Studiekortet er tilgængeligt for alle studerende 12 år og op. Der er ingen øvre aldersgrænse.

 

Hvilke rabatter og fordele kan jeg få med ISIC?

Alt muligt lækkert! Der er to grundlæggende rabattyper hos ISIC: de tradtionelle lokale studiefordele, som kan fås i butikkerne og online fordele. For at få adgang til dine online studierabatter skal du logge ind med dit ISIC kort nummer i det øverste højre hjørne. Når du er logget ind, kan du vælge mellem de mange rabtter under fanen, "studierabatter". I rabatbeskrivelsen vil du finde en rabatkode eller et unikt rabat url link. Når du bruger rabatkoder skal du huske at kopiere koden og gå til rabatpartnerens egen website og indsætte koden, når du går i gennem købsprocessen. Ved lokale rabatter, skal du blot vise dit digitale ISIC kort ved betaling. Easy-peasy!

 

 

Hvor kan jeg købe flybilletter til studievenlige priser?

Med ISIC kan du finde flybilletter til studievenlige priser til fleksible handelsbetingelser som er identiske med KILROY, som er ISIC's udsteder af flybilletter. ISIC er det eneste globalt anerkendte studie ID og er derfor også det eneste ID, som kan give dig studiepriser på flybilletter hos KILROY. ISIC's studievenlige flybilletspriser kan ikke findes hos flyselskabernes egne hjemmesider eller hos andre prishjemmesider, så hvis du skal udnytte de gode priser, skal du enten tjekke KILROYs hjemmeside eller forhøre dig hos en af deres erfarne rejsekonsulenter

 

Er der en aldersbegrænsning på ISIC studiekortet?

Du skal være minimum 12 år gammel for at ansøge om et ISIC kort.

NB: Nogle partnere kan dog godt have aldersbegrænsninger på deres tilbud og produkter. 

 

Hvad menes der med at være "studerende"?

At være studerende betyder, at du som udgangspunkt skal være indskrevet på en uddannelse med minimum 15 timer om ugen fem måneder om året. 

Hvis du er lærer på fuldtid eller er under 31 år gammel, så kan du også gøre brug af størstedelen af de internationale rabatter med International Teachers Identity Card (ITIC) og International Youth Identity Card (IYTC).

 

Jeg er ikke studerende - kan jeg stadig få et ISIC studiekort?

Hvis du ikke er studerende, men er i aldersgruppen 16-30, så er IYTC (International Youth Travel Card) det rigtige kort for dig.

Hvis du er lærer eller professor på fuldtid, så kan du ansøge om ITIC (International Teacher Identity Card).

 

Både IYTC og ITIC tilbyder mange af de samme rabatter som et ISIC kort. 

 

Hvor længe er et ISIC studiekort gyldigt?

Dit ISIC studiekort er gyldigt fra købsdato og et år frem (i hele måneder). Udløbsmåned står nederst på forsiden af kortet. 

 

Hvordan køber jeg et ISIC kort? 

Du køber et ISIC studiekort ved at klikke på køb ISIC kort, udfylde dine oplysninger, verificere din studiestatus og uploade et billede

 

Øv! jeg har problemer med min ISIC kort ordre! Hvad gør jeg?

Ingen bekymringer der! Hvis du har problemer med at uploade dokumenterne, eller der er en fejl i bestillingsformularen, bedes du kontakte os med vha. kontaktformularen. Vi hjælper gerne! Bemærk venligst, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at uploade billeder med din smartphone eller tablet. Hvis du støder på problemer, når du uploader dokumenter eller billeder, bedes du kontakte os vha. kontaktformularen, så hjælper vi dig så hurtigt som muligt med processen.

Hvis du har stavet dit navn og / eller studieplads forkert eller noget andet gik galt med dine oplysninger i din ordre, er det intet problem! Når du bestiller dit digitale ISIC-kort online, får du først en e-mail-kvittering og derefter en e-mail med et link til upload af billede og din studie dokumentation. På dette stadie har du stadig mulighed for at ændre dine personlige oplysninger, før du godkender den endelige ordre! BEMÆRK: Der opkræves et gebyr på 7 € for kunder, der foretager ændringer efter den endelige godkendelse, så sørg for at dobbelt tjekke dine oplysninger, før du bekræfter din ordre!

 

Hvad er leveringstiden for et ISIC kort?

Når du bestiller et digitalt ISIC-kort online, modtager du en e-mail med et link til upload af billede og din studie dokumentation. Vær forsigtig, og følg fotoinstruktionerne omhyggeligt, så du undgår forsinkelser i din ordre! Dit ISIC-nummer er klar til at blive aktiveret i ISIC-appen, når vores servicecenter har kontrolleret at du er studieaktiv og sikret, at dit billede opfylder kravene.

 

Jeg har ikke modtaget en mail til at uploade mit foto! Hvad gør jeg?

Åh mand! Det sker for de bedste af os: Nogle gange forsvinder vores mail i din junk mail, så vær venlig at tjekke, om e-mailen kan være fanget i dit spamfilter. Hvis dette ikke er tilfældet, bedes du kontakte os vha. kontaktformularen med dit navn, e-mail og ordre-ID, og servicecenteret vil herefter hjælpe dig. Bemærk venligst, at e-mailadresser, der slutter med @qq.com, afviser de beskeder, der sendes fra ISICs system, så brug venligst en anden e-mail-konto.

 

Jeg har købt et ISIC kort, hvor kan jeg finde det? 

Dit ISIC studiekort er et digitalt ISIC studiekort og kan tilgås i ISIC app'en. Download app'en i Google Play eller App Store og sign up med dit navn og ISIC kortnummer. 

 

Hvorfor skal jeg uploade et billede? 

Et ISIC studiekort er også et identitetskort. Derfor er det vigtigt, at du oploader et vellignende billede af dig selv. 

 

Hvorfor skal jeg verificere min studiestatus?

Et ISIC studiekort er kun for studerende og derfor beder vi dig verificere, at du er studerende enten gennem Wayf eller ved at uploade studiedokumentation. 

Jeg har problemer med at uploade mit billede og den krævede dokumentation, hvad gør jeg?

Hvis du oplever problemer, bedes du kontakte os, så hjælper vi dig. 

Jeg har ikke uploadet studiedokumentation og billede i købsprocessen, hvad gør jeg?

Hvis du ikke har verificeret din uddannelse og uploadet et billede i forbindelse med købet af dit ISIC studiekort, vil du modtage en mail med et link, hvor du kan uploade. 

Hvis du endnu ikke har modtaget mailen, bedes du tjekke om den er havnet i spam/uønsket mail indbakke. Hvis den ikke er havnet der, må du meget gerne kontakte os så vi kan gensende mailen. 

Jeg har indtastet forkert information (navn, fødselsdato, studiested, evt. adresse etc.) i min bestilling, hvad gør jeg?

Du vil efter din bestilling modtage en bekræftelsesmail med et link, hvortil du skal uploade et billede og dokumentation. Via dette link har du mulighed for at ændre dine indtastede detaljer før du endeligt godkender din ISIC bestilling.

BEMÆRK: Det koster et gebyr på 50 kr., at ændre sine detaljer efter den endelige godkendelse.

 

 

Hvad gør jeg, hvis jeg ønsker at klage?

Venligst kontakt ISIC i tilfælde af uoverensstemmelser eller klage i forbindelse med dit køb. Skulle du ikke være enig i afgørelsen i denne forbindelse, skal vi gøre dig opmærksom på, at du har mulighed for at gå videre med sagen hos  The European Commission's Online Dispute Resolution.