Bliv samarbejdspartner med ISIC

Få en unik mulighed for at øge awareness til din virksomhed og brand gennem studierabatter tilbudt til ISIC kortholdere.

Det at kunne tilbyde studierabatter og fordele betyder, at du tidligt kan begynde at bygge en brand-loyalitet blandt fremtidens kunder - de studerende. 

ISIC studierabatterne - og dermed dine produkter - kan blive promoveret gennem forskellige former for markedsføringsplatforme, der alle fokuserer på kommunikationen blandt studerende. Læs mere om markedsføringsmulighederne her. 

Styrk dit brand-image:

At indgå samarbejde med ISIC fortæller en masse positive ting om din virksomhed, dit brand eller produkt:

 • Du tager de studerende seriøst og går op i deres personlige udvikling.
 • Du bliver associeret med utallige respekterede virksomheder og organisationer der har blåstemplet ISIC, heriblandt UNESCO, EU, studenterunioner og diverse andre nationale komiteer.  
 • Du er garanteret at komme ud til den unikke målgruppe af studerende, og vi garanterer at vores sites udelukkende viser rabatter og koder til denne målgruppe. Alle ISIC kort har et unikt kortnummer som bliver valideret i vores database før den studerende får adgang til rabatterne. 
Et samarbejde med ISIC Danmark betyder:
 1. At du får mulighed for markedsføring på vores online platform inklusiv positionering på vores site både lokalt og internationalt.
 2. At du årligt får mulighed for at fremvise din virksomhed eller organisation frem til mere end 5 millioner kortholdere.
 3. At din virksomhed kan tilbyde eksklusive studierabatter.
 4. At du kan nyde fordelene ved online markedsføring på vores site.
 5. At ISIC kortholdere kan søge blandt studierabatter baseret på by/land og kategori og dermed nemmere finde din virksomhed.
 6. At der er mulighed for separerede budskaber/rabatter. Vores "detailed desciption" gør, at du kan tilføje yderligere tekst til produktbilleder etc. Et direkte link til virksomheden kan også arrangeres, alt for at øge konvertering og trafik til dit site.
Demografi af vores kortholdere:
 • 75% af vores kortholdere er 19-25 år gamle.
 • 58% kvinder / 42% mænd.
 • 96% af vores kortholdere går på en videregående uddannelse.
 • 83% af vores kortholdere er tilfredse med deres kort og ville gerne købe et nyt.

Bliv samarbejdspartner med ISIC:

 1. Kontakt ISIC Danmark og snak om mulighederne af de typer rabatter, du kan tilbyde ISIC kortholdere (2 for 1, min. 10 %, eller lign.).
 2. Fortæl os lidt mere om din virkshomhed og jeres services, lokationer etc - jo mere vi ved, jo bedre kan vi hjælpe. 
 3. Send logo, grafikker og tekst til ISIC Danmark.
 4. Se din studierabat og dit brand på vores site, og glæd dig over at komme bedre ud blandt de studende!

For mere info, kontakt [email protected]