Co-brand med ISIC

Co-branding med lokale eller nationale studie-ID kort ligger dybt i ISICs DNA. I mere end 15 år har ISIC Association specialiseret sig i partnerskaber med universiteter og skoler om co-brands, og i dag findes der mere end 1000 akademiske institutioner fra hele verden der dagligt arbejder sammen med ISIC med ønsket om bedre studieprodukter.

I dag har størstedelen af de akademiske institutioner et strategisk mål om at blive en international orienteret institution, være i stand til at tiltrække studerende fra udlandet og desuden tilbyde et studiemiljø, der er attraktivt for den enkelte elev. Akademiske institutioner befinder sig i en international konkurrencesituation med akademiske institutioner fra andre markeder.

Uanset hvilken af ovenstående problemstillinger institutionen står med, så kan en co-branding aftale med ISIC tilbyde enhver akademisk institution konkrete redskaber til at styrke den internationale profil i institutionen, fremme den internationale mobilitet og på samme tid tilbyde de studerende det eneste internationalt anerkendte studiekort i verden.

Hvad betyder co-branding med ISIC?

I dag producerer størstedelen af de danske institutioner selv deres egne studiekort, og mange af disse ID-kort er tilknyttet diverse teknologier og services til at håndtere adgangskontrol, kopi/print, betaling i kantiner etc.

En co-branding aftale mellem institutionen og ISIC Danmark kan håndteres meget nemt og ligetil, tilpasset 100% efter institutionens ønsker. Vores fleksible tilgang til co-brands gør, at vi laver alle former for co-brands - fra den simple løsning hvor institutionen beholder alt i deres produktion og blot implementerer en ISIC design-template og til en fuldstændig udlicitering af studiekort. En udlicitering af studiekortsproduktionen betyder, at ISIC står for al produktion, billeder, teknologi samt distribution og desuden gør det muligt for institutionen at opnå driftsbesparelser på længere sigt.

Næste skridt?

Kontakt ISIC Danmark til et uformelt møde for at diskutere muligheder omkring jeres institution og ønsker. 

Udover co-branding med ISIC kortet for de studerende, så kan vi også tilbyde en løsning for al personale og lærere med ITIC (International Teacher Identity Card) og dermed gøre det til en totalløsning. 

 

Kontakt ISIC Danmark og hør mere: contact@isicdanmark.dk