Co-brand med ISIC

I mere end 15 år har ISIC Association specialiseret sig i partnerskaber med universiteter og skoler om co-brands, og i dag findes der mere end 1000 akademiske institutioner fra hele verden, der dagligt arbejder sammen med ISIC med ønsket om bedre studieprodukter.

 

En co-branding aftale med ISIC kan tilbyde konkrete redskaber til at styrke den internationale profil i institutionen, fremme den internationale mobilitet og på samme tid tilbyde de studerende det eneste internationalt anerkendte studiekort i verden.

En co-branding aftale mellem institutionen og ISIC Danmark kan håndteres meget nemt og ligetil, tilpasset 100% efter institutionens ønsker. Vi laver alle former for co-brands - fra den simple løsning hvor institutionen beholder alt i deres produktion og blot implementerer en ISIC design-template og til en fuldstændig udlicitering af studiekort. En udlicitering af studiekortsproduktionen betyder, at ISIC står for al produktion, billeder, teknologi samt distribution og desuden gør det muligt for institutionen at opnå driftsbesparelser på længere sigt.

Se mere om fordelene for de studerende ved co-branding her:

 

Det er derudover også muligt for virksomheder at co-brande med ISIC Danmark.

Kontakt ISIC Danmark til et uformelt møde for at snakke om de muligheder, der er for jeres institution eller virksomhed.

Udover co-branding med ISIC kortet for de studerende, så kan vi også tilbyde en løsning for al personale og lærere med ITIC (International Teacher Identity Card) og dermed gøre det til en totalløsning. 

Al kontakt foregår gennem: [email protected]