Om ISIC - Dit internationale studiekort

International Student Identity Card (ISIC) er det eneste globalt anerkendte studiekort, der giver dig mulighed for at bevise din status som studerende og drage fordel af over 150.000 studierabatter, fordele og tjenester i 130 lande rundt om i verden.

Velkommen til ISIC, et internationalt fællesskab for studerende med mere end fem millioner medlemmer globalt. Alle ISIC-fordele er udvalgt med henblik på at imødekomme studerendes daglige behov og sørger for, at du får mest muligt ud af dit studieliv.

Siden 1953 har ISIC haft til formål at øge interkulturel forståelse, forbedre uddannelsesmuligheder og lette studielivet på tværs af kontinenter. Selvom rejser og andre fordele som faciliterer den studerendes mobilitet altid vil være i højsædet, kan studerende med et ISIC-kort drage fordel og få adgang til flere rabatmuligheder med mere end 150.000 produkter, tjenester og oplevelser, der er relevante for alle aspekter af studielivet. Med et ISIC-kort får du rabat på offentligtransport, uddannelseskurser, softwarelicenser og abonnementer på alt fra magasiner til musikstreaming, butikker, caféer, restauranter, festivaler og arrangementer, forlystelsesparker, flybilletter, UNESCO-verdensarvssteder og meget mere!

ISIC-kortet er tilgængeligt for alle studerende over 12 år, uanset nationalitet, og det kan bruges i hele verden. Du kan nemt downloade det digitale ISIC-kort til din mobiltelefon, og med ISIC-appen er du klar til at modtage rabatter og fordele - både derhjemme og på dine rejser, faktisk uanset hvor du er i verden!

Med et ISIC-kort sikrer du en mere bekvem og mere overkommelig studietid. Alt imens du får flere muligheder, både hjemme og når du er ude og udforske verden.


Den globale ISIC Association

ISIC Danmark er medlem af ISIC Association, som er en non-profit organisation der står bag International Student Identity Card (ISIC). Det er ISIC Associations mission at give alle studerende lige vilkår og mulighed for at drage fordel af deres status som studerende i hele verden. Desuden har ISIC-kortet og ISIC Association været anerkendt af UNESCO (FN's organisation for uddannelse, videnskab og kultur) siden 1968 og forsat synligt på dit ISIC-kort (se UNESCO's stempel på dit ISIC-kort). ISIC støttes også af en bred vifte af nationale regeringer, uddannelsesministerier, turist- og studenterorganisationer og universiteter over hele verden. Læs mere om ISIC Association her og dyk dybere ned i ISIC's historie her.