Undgå de klassiske faldgruber når du søger bolig

Undgå disse faldgruber når du søger bolig

Denne artikel er skrevet i samarbejde med RentSafe

Dét at søge bolig kan være tidskrævende og virke som en umulig opgave. Vi har samlet de faldgruber, du især skal forsøge at undgå, hvis du vil foran i køen hos udlejerne.

 

Standardbeskeder

”Hej, jeg så dit opslag/din annonce og jeg er meget interesseret i at leje din lejlighed.” Ja, men det er der sikkert også 50 andre, der er. Tænkt i stedet over følgende; Hvad gør mig til den ideelle lejer til netop dette lejemål? Har udlejer fremsat nogle krav eller ønsker til en kommende lejer i opslaget, og kan jeg referere tilbage til disse i mit svar?
Gør det tydeligt for udlejer, at du har investeret tid i at skrive en velovervejet ansøgning lige fra et emnefelt på mail til den første sætning i en Facebookbesked.

 

Gennemsigtighed

Vis din potentielle kommende udlejer, at du er oprigtig og troværdig. Gør din udlejer sikker på, at du for eksempel har et arbejde eller er studerende, har en god anbefaling fra tidligere udlejer eller chef, eller at du har en ren straffeattest. På den måde viser du udlejer, at du ikke har noget at skjule.

Dette kan du gøre ved at oprette en RentSafe profil og få dem til at give din ansøgning et kvalitetsstempel, som vækker opsigt hos udlejer. Se mere om RentSafe her.

 

Undgå at blende ind i mængden

Som nævnt i første punkt, så er det slut med standardbeskeder, hvis du vil foran i boligkøen. Prøv at optage en video, medsende dit link til din RentSafe-profil eller måske du har fine Adobe Illustrator skills og kan sammensætte en flot og informativ grafisk præsentation?

Uanset hvad, er det vigtigt, at du kommer med noget unikt og personligt, så du ikke blender ind i mængden.

 

Det er forholdsvis nemt at undgå ovennævnte faldgruber, selvom rigtig mange benytter sig af de nemme løsninger. Du kan som nævnt oprette en RentSafe profil, hvor du kan uploade og få verificeret alt din information og på den måde undgå alle tre faldgruber på én gang.

At være grundig og tålmodig er nøgleordene, du skal huske, for at komme fremad med din boligsøgning.

 

Du kan læse meget mere om RentSafe på www.rentsafe.dk eller følge dem på Facebook

Boligansøgning Sådan laver du den bedste boligansøgning
Studierabat RentSafe Prøv RentSafe gratis i 2 måneder
)