Har du endnu ikke styr på flytningen? ISIC hjælper dig, der skal flytte, med gode rabatter og fordele

Når du skal: Flytte

Skal du flytte, men har stadig ikke styr på hvad du skal have ordnet, udover at have pakket udover de mest nødvendige ting til den nye bolig? 

Vi nærmer os studiestart og snart stresser flere tusindvis af nye studerende over at skulle finde eller flytte i ny bolig. Vi kender det alle sammen – det kan være et kaos at finde hoved og hale i alle de ting, der skal styr på.

Vi har gjort det overskueligt for dig, der allerede har fundet en bolig, og samlet en række rabatter og fordelspakker, så du kan få styr på de kedelige ting, der er forbundet med at flytte

 

Indboforsikring

ISIC Care studieforsikring

Forsikring er både vigtigt og klogt, selvom det ofte er der man vælger at spare penge.

 

ISIC Bredbånd

ISIC Bredbånd

Få internet for kun 199 kr/måneden de første 6 måneder med ISIC Bredbånd by Kviknet. Få internet der bare virker, og op til 100 Mbit/s til en fast lav pris.

 

LLO

LLO

Mangler du hjælp til at gennemgå din lejekontrakt? Du kan med dit ISIC studiekort få gennemgået din lejekontrakt til kun 200 kr. hos Lejernes Landsorganisation (LLO).

 

Fitness dk eller Loop Fitness

fitness

Når man flytter til et nyt sted, kan det være man også skal skifte Fitness Center (hvis man altså er en af dem, der gør sig i sådan noget). Med ISIC er der penge at spare på fitness medlemskabet - du kan nemlig spare 17% hos Fitness dk og 15% i Loop Fitness 

 

Andre artikler, som kan være nyttige

)