Ønsker du hjælp til at få gennemgået din lejekontrakt? Kom godt fra start i din nye lejlighed, og undgå dyre overraskelser!

Studierabat til gennemgang af lejekontrakt hos LLO

Lejernes Landsorganisation (LLO) tilbyder at gennemgå din lejekontrakt for 200 DKK med en samtale om dine boligforhold, herunder også vurdering af, om du bør starte en sag om huslejens størrelse. Det kan være en kontrakt du overvejer at skrive under på, eller kontrakten fra din nuværende bopæl. Denne rabat gælder kun for alle med et ISIC studiekort, idét denne service normalt kræver et dyrere medlemsskab.

Normalprisen for LLO medlemsskab i København er 740 kr. halvårligt, og besparelsen er derfor på 540 kr. (!)*

Din bolig er dit hjem, og en af de vigtigste ting i livet, et fundament for resten af dit liv. Du bør derfor sikre dig at du opnår alle dine rettigheder, og ikke oplever sådanne ting som at betale for meget eller blive forstyrret unødigt af udlejeren i dit private hjem.

Mange studerende er slet ikke klar over, at der er huslejeregulering, og at mange af de boliger som udbydes på det private marked, er alt for dyre - og at man faktisk ofte kan gøre noget ved det.

Mange er heller ikke opmærksomme på andre rettigheder og pligter, såsom f.eks hvor vigtigt det er at få lavet en mangelliste inden for 14 dage efter indflytning, som kan spare én for mange penge når man skal flytte igen.

Derfor har LLO givet dette tilbud for at få kontakt til flere studerende der typisk flytter hjemmefra, uden at kende deres rettigheder.

Hvis det viser sig, at du får behov for mere rådgivning eller sagsbehandling, skal du blive medlem.

Alt du skal gøre er, at møde op i din afdelings åbningstid og vise dit ISIC studiekort. Husk din lejekontrakt!

Læs mere om LLO, og find din lokale afdeling og åbningstiderne på www.llo.dk.

* Aftalen gælder i hele landet, og medlemsprisen varierer fra afdeling til afdeling. NB: Rabat-aftalen gælder kun for en enkelt samtale.

 

Besøg LLO