Headspace bloggen: Gode råd mod stress, angst og ensomhed

Føler du dig nogle gange lidt alene om dine problemer? 

Hvis ja, så er du heldigvis ikke den eneste, der har det sådan. Headspace sørger for, at unge mennesker i samme situation, finder hinanden og kan hjælpe hinanden gennem de svære tider. Headspace tilbyder gratis hjælp og rådgivning til unge mennesker, der har det svært i hverdagen, og du kan blandt andet tale med andre unge, der står i samme situation som dig.

Headspace har for nyligt oprettet en blog, der går i dybden med en række følsomme emner, som en del unge mennesker går og tumler med i hverdagen. På bloggen kan du læse indlæg fra unge i Headspace teamet og om erfaringer fra andre, og forhåbentligt finde noget støtte og hjælp, hvis du kan nikke genkendende til de følelser og situationer, der bliver vendt og drejet. 

Du kan blandt andet læse indlæg om stress, angst, ensomhed og studie. Med denne blog fremmer Headspace fællesskabet og guider igennem vanskelige tider med gode råd og erfaringer i deres indlæg. Du kan blandt andet læse om, hvordan det er at flytte til en helt ny by for at studere, hvordan det overhovedet er at starte på et nyt studie og hvordan man lige overlever alle de sociale ting forbundet med livet som studerende, når man ikke er den aller mest udadvendte person. Bloggens indlæg er en god variation af information, erfaringer fra andre unge og podcasts i ny og næ. 

 

Lyder det som en blog for dig?

Så klik her for at komme direkte til bloggen.  

)