Hvor mange cappuchino'er vil du have råd til på dit udlandsophold?

Få mest for pengene i dit sabbatår

Dette indlæg er leveret af EF Education First

Overvejer du et ophold i udlandet, men ved ikke helt, hvad du skal lave eller hvor du skal hen? Det kan EF Education First heldigvis hjælpe dig med.

Der er nemlig rigtig mange overvejelser, man skal gøre sig inden man tager af sted. Har du et sabbatår og tørster efter at komme ud i verden, suge ny kultur til dig og lære nye mennesker at kende? Så er der rigtig mange gode muligheder! Eksempelvis kan du tage på sprogskole i udlandet, tage et high school ophold eller arbejde som au pair. Alle disse muligheder for et sabbatår hjælper EF Education First dig heldigvis med, og mangler du mere inspiration til din næste rejsedestination, så læs med her.

Et andet meget vigtigt spørgsmål at tage stilling til er HVOR du skal tage hen. Selvfølgelig lyder et midlertidigt liv som parisianer eller chic storbyboer i London utroligt tiltrækkende, men det er også nogle af de dyreste byer i Europa. Det kan derfor betale sig at kigge lidt udover de oplagte valg.

Ofte når man vælger, hvor man skal hen, vælger man ud fra en interesse eller et studie. Har du et brædende ønske om at lære spansk, er det selvfølgelig fjollet at tage til England, og er dit mål at perfektere dit engelske, så skal du ikke tage andre steder hen i Europa end England. Det betyder, at man som regel vil finde sig lidt ”låst” af denne interesse, men er man derimod ikke det, kan man med fordel åbne sin horisont. Er man eksempelvis kaffeelsker, kan det betale sig at tage til Sydeuropa, hvor kaffen er væsentlig billigere end i London eller Paris.

EF Education First har lavet en sjov sammenligning herunder, hvor du kan se forskellige europæiske byer sammenlignet på 4 forskellige prisfaktorer; cappuchino, transport, fitness og biograf.

ef education first forbrugsomkostninger

Er du glad for at gå i biografen, skal du overveje at vælge Manchester frem for London. I Manchester er biografbilletterne nemlig op til 3,5 euros billigere, og samme spareprincip gælder, hvis du bare ikke kan undvære et fitnesscenter på dit udlandsophold - der er nemlig helt op til 20 euros prisforskel mellem de to byer. 

Det er altså værd at tænke over, hvor man tager hen når man gerne vil på udlandsophold. Udover leveomkostninger, er der selvfølgelig også en række praktiske forhold, som EF Education First kan hjælpe dig med. Hvis du leder efter mere inspiration til nye rejsemuligheder, kan du læse mere om EFs programmer her.

 

)