Top 10 studiebyer - Dit semester i udlandet

Det at studere et semester (eller hel uddannelse) i udlandet giver dig ikke blot en kæmpe oplevelse personligt, men også en masse gode erfaringer til CV´et og et internationalt netværk, som er guld værd i en global verden. Vi har lavet en liste over de 10 fedeste studiebyer i verden - måske finder du din nye drømmedestination til dit semester i udlandet? 

Book billige flybilletter online med ISIC og KILROY

#1 Paris

Studier i udlandet - Paris

Studér i Paris! Med hele 17 gode universiteter kan du studere i Paris, uanset hvilken uddannelse du går på. Paris kan være en dyr by at leve i, men takket være den billige undervisning, den vidunderlige livsstil og en super cool atmosfære blandt de studerende, er det helt bestemt det værd! 

#2 London

Studier i udlandet - London

Mange af de bedste universiteter kan findes i London. Hele 18 universiteter er i top 100, og herunder er to af dem på listen over top 10 i verden. At studere i London, baner en god vej for fremtiden, og livet som studerende er værd at skrive hjem om. Det er dog en smule prebret by at bo og leve i London. 

#3 Singapore

Studier i udlandet - Singapore

Singapore er stadig en meget populær studieby - selvom der kun er to universiteter at vælge mellem. Singapore er et international samlingspunkt, hvor de studerende kan nyde livet og varmen. Et studieophold i Singapore skaber ganske gode jobmuligheder. Det største universitet i Singapore, National University of Singapore, er et populært valg for de studerende. 

#4 Sydney

Studier i udlandet - Sydney

Sydney og Melbourne er begge populære studiebyer. Den mest internationale by Sydney, ligger højt på listen over populære studiebyer på grund af de mange kulturelle tilbud i byen. Sydney er fantastisk by at studere i: sol, hav, strande, natteliv, kultur og gode universiteter. University of Sydney ligger højt som nummer 38 på ranglisten.

#5 Melbourne

Studier i udlandet - Melbourne

Melbourne har et pulserende studieliv med syv universiteter i byen. Melbourne er kendt som den kulturelle hovedstad i Australien. Det bedste universitet er University of Melbourne - som ligger nummer 31 på verdensranglisten.

#6 Zürich

Studier i udlandet - Zürich

Mange er kede af at Zürich er en af ​​de dyreste byer i verden, da det er en virkelig god studieby. Der er bl.a. mange internationale studerende, et pulserende natteliv og uddannelser i høj kvalitet. De høje leveomkostninger opvejes dog af de lave studieafgifter. Zürich er sikker, smuk og EHT University scorer højt - nemlig nummer 12 på ranglisten.

#7 Hong Kong

Studier i udlandet - Hong Kong

Den tredje største studieby i Asien er Hong Kong. Dette er den billigste by på listen. Leveomkostningerne er relativt billige, og studieafgifterne er forholdsvis lave. Det eneste som er dyrt ved et studieophold i Hong Kong, er leje af bolig. Den livlige by har syv skoler, hvoraf tre er på verdens top 40 over de bedste universiteter. University of Hong Kong er nummer 26 på verdensranglisten.

#8 Boston

Studier i udlandet - Boston

Denne store studieby i USA tilbyder en kombination af kunst og kultur, den er rig på historier og har førsteklasses universiteter som Massachusetts Institute of Technology (MIT) og Harvard University. Udover gode træningsmuligheder er Boston også en fantastisk by for jobmuligheder.

#9 Montréal

Studier i udlandet - Montreal

Montréal rangerer højt, på grund af det funklende studieliv! Denne internationale by er fyldt med kulturelle arrangementer, en livlig musikscene og en årlig comedy-festival. McGill University ligger højt, nemlig som nummer 21 på verdensranglisten.

#10 München

Studier i udlandet - München

At studere i Tyskland har mange fordele. Livskvaliteten er høj, priserne er relativt lave, undervisning og uddannelse er fortsat af høj kvalitet. Det Tekniske Universitet i München er det tredje bedste i Tyskland og nr 53 i verden. Og nåå ja.. Så afholdes Oktoberfesten jo forresten i München ;) 

Vil du studere i udlandet? ISIC kortet har en masse fordele for internationale studerende. Udover muligheden for at identificere dig som international studerende, får du også adgang til mange forskellige rabatter på diverse events, ydelser og tjenester for studerende.

Book billige flybilletter online med ISIC og KILROY

)