Back to school? Tjek de bedste ISIC studierabatter ud og bliv klar til at vende tilbage til studierne i år!

De bedste "back to school" studierabatter

For studerende begynder det at være tid til at vende tilbage til studierne. For mange, er det også tid til at starte deres studier i år – tillykke med din optagelsesplads! Da du skal til at forberede dig på det kommende akademiske år, tænkte vi at hjælpe med forberedelserne ved at give dig de bedste "Back to School" studierabatter for ISIC kortholdere. Uanset om det er software, bøger, offentlig transport, forsikring, abonnement, VPN, tøj, mad, kaffe eller online kurser, vi har det hele til dig!

Bedste "back to school" studierabatter med dit ISIC kort: 

1. Adobe Creative Cloud - Nyd 2-måneders gratis medlemsskab!

Adobe Creative Cloud er en nødvendighed for mange studerende, især de som arbejder indenfor og/eller studerer et kreativt fag, såsom fotografi, audiovisuelle design eller grafisk design. Som ISIC kortholder kan du få 2 måneders gratis medlemsskab på Adobe Creative Cloud med dit ISIC kort! Efter prøveperioden kan ISIC kortholdere få Adobe Creative Cloud til studiemedlemspris. 

2. Saxo - Bliv premium medlem GRATIS i 30 dage

Med Saxo har du et stort bibliotek af lyd- og e-bøger lige ved hånden og med dit ISIC kort kan du nyde Saxo Premium medlemsskab gratis i 30 dage. Du får ikke kun adgang til over 55.000 lyd- og e-bøger, men kan også få gode rabatter på dine ordrer af fysiske bøger og gratis levering på dine ordrer. 

3. Microsoft - 10 % studierabat på enheder og software

Find gode tilbud fra Microsoft Education Store. Som studerende får du adgang til rabatter på et udvalg af Microsoft produkter, såsom Windows 10 og Office 365 university samt Xbox og PC tilbehør. Med dit ISIC kort kan du få 10% studierabat på udvalgte produkter. 

4. Nelly.com - 10 % studierabat med dit ISIC kort

Find det perfekte outfit til det nye skoleår hos Nelly.com med 10% studierabat med dit ISIC kort. Find tøj, tilbehør og sko på Nelly's store online butik og nyd studierabatten på hele din ordre!

5. 7-Eleven - 25 % studierabat på al kaffe

Craver du en varm kop kaffe? Du behøver ikke tage længere væk end den nærmeste 7-Eleven! Som studerende får du 25% studierabat på alle takeaway kaffer hos 7-Eleven. 

6. EF Intensive English kursus - 100% studierabat

Har du brug for at opfriske dine engelsk kundskaber? Måske skal du forberede dig til en praktikplads og vil gerne forbedre dine professionelle færdigheder? Tag EF Intensive Online kurset i engelsk med helt fantastiske 100% studierabat. På det 90-dages intensive online kursus, kan du læse hvor som helst, når som helst og i dit helt eget tempo. 

7. Nextory - GRATIS lyd- og e-bøger i 45 dage med ISIC

Slap af efter de første travle dage på studiet med en god bog. Med Nextory får du adgang til tusindvis af fantastiske historier, livsstilsbøger, såvel som non-fiction. Tilmeld dig Nextory med dit ISIC kort og sæt dig til rette i sofaen efter en lang dag!

8. InkClub - 10% studierabat med dit ISIC kort

Selvom det meste af studiet foregår online, kan det være du har brug for at skrive nogle noter ned, printe nogle sider og highlighte vigtige afsnit. Måske har du brug for en ny pære til din skrivebordslampe til når du læser sent om aftenen? InkClub er "go-to" stedet når du skal købe blæk, toner, batterier, lamper eller støvsugerposer til hjemmet. Med dit ISIC kort får du altid 10% studierabat på hele din ordre. 

9. Phonetrade - 5% studierabat på alle secondhand iPhones

Det er vigtigt at sørge for, at dine gadget er klar til det kommende semester og en vigtig del af at vende tilbage til studierne. Hvis din telefon har nået sine sidste dage eller har taget et par stød hen over sommeren, så tjek Phonetrade's udvalg ud for at finde en ny telefon. Deres iPhones er secondhand, hvilket gør dem både billigere og mere miljøvenlige. Det bedste af det hele? Med dit ISIC kort får du 5% studierabat på din ordre. 

10. Panzerglass - 25% studierabat på skærmbeskyttelse til din telefon

Studielivet er travlt og fyldt med events og fester. Nogle gange betaler din telefon prisen for dit travle liv. Beskyt din bedre halvdel med et beskyttelsesglas fra Panzerglass. Med dit ISIC kort får du 25% studierabat på din ordre. 

11. Scanmarker, den digitale highlighter - 15% studierabat med ISIC

At tage noter kan tage evigheder og du kommer måske til at overse noget vigtigt til din eksamen. Ingen panik! Brug dit ISIC kort til at få de bedste noter og invester i Scanmarker, den digitale highlighter pen. Scanmarker scanner teksten du læser og sender det direkte til din computer, telefon eller tablet. Scanmarker oversætter også til over 40 sprog og kan læse op hvad du har scannet, hvilket forbedrer din læring. Scanmarker er bestemt en god ven at læse op med når du skal terpe til eksamen!

12. NordVPN - 20 EUR studierabat på VPN ydelser

Sørg for at du browser sikkert og ubekymret det her skoleår med NordVPN! Når du surfer på internettet ved hjælp af et VPN, krypteres din kommunikation, så din internetudbyder, regering, hackere og andre tredjeparter ikke kan se, hvilke websteder du besøger, og de ikke kan forstyrre dine onlineaktiviteter. Med en VPN kan du også få adgang til det globale internet, uanset hvor du er, da det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til hundredvis af eksterne servere på forskellige lokaliteter og på denne måde omgå censur.

13. HelloFresh - 35% studierabat på måltidskasser

Det er vigtigt for indlæringen at spise godt. De første par uger af det nye skoleår er altid travle og kalenderen er pakket med ting at lave og stedet at være. Hjælp dig selv på vej med madplanen og bestil lækre måltidskasser fra HelloFresh! Med dit ISIC kort, kan du få 35% studierabat på dine første 2 ordrer. 

14. KitchenTime - 10% studierabat på køkkenredskaber

At flytte til en ny lejlighed er ofte ensbetydende med en ny begyndelse, hvilket kræver nye møbler og redskaber. Få alt du har brug for til køkkenet i studieboligen fra KitchenTime og få 10% studierabat på din ordre med dit ISIC kort! 

15. The Economist - 20% studierabat på medlemskab

Vil du holde dig opdateret på hvad der sker i verden omkring dig? Det kan du gøre med 20% ISIC studierabat på The Economist! Vælg mellem 6-måneders eller 1-års medlemsskab på web, print eller begge versioner af The Economist. Det er en god rabat, som kan holde dig involveret i verdenssituationen og du finder måske endda inspiration til dine studier, specialeemner eller erhvervslivet efter din uddannelse. 

 

Find flere fede ISIC studierabatter på vores Studierabatter fane eller i ISIC app'en! Glem ikke at aktivere dit digitale ISIC kort før skolen starter. Du kan nemt gøre det i ISIC app'en; tjek vores FAQ for instrukser

 

)