Back to school? Tjek de bedste ISIC studierabatter ud og bliv klar til at vende tilbage til studierne i år!

De bedste "back to school" studierabatter

For studerende begynder det at være tid til at vende tilbage til studierne. For mange, er det også tid til at starte deres studier i år – tillykke med din optagelsesplads! Da du skal til at forberede dig på det kommende akademiske år, tænkte vi at hjælpe med forberedelserne ved at give dig de bedste "Back to School" studierabatter for ISIC kortholdere. Uanset om det er software, bøger, VPN, tøj, mad, kaffe eller en ny telefon, vi har det hele til dig!

Bedste "back to school" studierabatter med dit ISIC kort: 

Adobe Creative Cloud - 65% rabat!

Adobe Creative Cloud er en nødvendighed for mange studerende, især de som arbejder indenfor og/eller studerer et kreativt fag, såsom fotografi, audiovisuelle design eller grafisk design. Som ISIC kortholder kan du få 2 måneders gratis medlemsskab på Adobe Creative Cloud med dit ISIC kort! Efter prøveperioden kan ISIC kortholdere få Adobe Creative Cloud til studiemedlemspris. 

Lenovo - op til 20% studierabat

Har du brug for en ny bærbar til studiet? Tjek Lenovos bærbare computere og andre gadgets ud, som nu kan fås med op til 20% studierabat!

Zalando - 7 % studierabat på gavekort med dit ISIC kort

Find det perfekte outfit til det nye skoleår hos Zalando med 7% studierabat på din Zalando gavekort med dit ISIC kort. Find tøj, tilbehør og sko på Zalando og nyd studierabatten på hele din ordre!

7-Eleven - 25 % studierabat på al kaffe

Craver du en varm kop kaffe? Du behøver ikke tage længere væk end den nærmeste 7-Eleven! Som studerende får du 25% studierabat på alle takeaway kaffer hos 7-Eleven. 

Nextory - GRATIS lyd- og e-bøger i 45 dage med ISIC

Slap af efter de første travle dage på studiet med en god bog. Med Nextory får du adgang til tusindvis af fantastiske historier, livsstilsbøger, såvel som non-fiction. Tilmeld dig Nextory med dit ISIC kort og sæt dig til rette i sofaen efter en lang dag!

InkClub - 10% studierabat med dit ISIC kort

Selvom det meste af studiet foregår online, kan det være du har brug for at skrive nogle noter ned, printe nogle sider og highlighte vigtige afsnit. Måske har du brug for en ny pære til din skrivebordslampe til når du læser sent om aftenen? InkClub er "go-to" stedet når du skal købe blæk, toner, batterier, lamper eller støvsugerposer til hjemmet. Med dit ISIC kort får du altid 10% studierabat på hele din ordre. 

NordVPN - 65% studierabat på VPN ydelser

Sørg for at du browser sikkert og ubekymret det her skoleår med NordVPN! Når du surfer på internettet ved hjælp af et VPN, krypteres din kommunikation, så din internetudbyder, regering, hackere og andre tredjeparter ikke kan se, hvilke websteder du besøger, og de ikke kan forstyrre dine onlineaktiviteter. Med en VPN kan du også få adgang til det globale internet, uanset hvor du er, da det giver dig mulighed for at oprette forbindelse til hundredvis af eksterne servere på forskellige lokaliteter og på denne måde omgå censur.

HelloFresh - 35% studierabat på måltidskasser

Det er vigtigt for indlæringen at spise godt. De første par uger af det nye skoleår er altid travle og kalenderen er pakket med ting at lave og stedet at være. Hjælp dig selv på vej med madplanen og bestil lækre måltidskasser fra HelloFresh! Med dit ISIC kort får du 35% studierabat på din første kasse og 10% på de næste 25 kasser! 

The Economist - 20% studierabat på medlemskab

Vil du holde dig opdateret på hvad der sker i verden omkring dig? Det kan du gøre med 20% ISIC studierabat på The Economist! Vælg mellem 6-måneders eller 1-års medlemsskab på web, print eller begge versioner af The Economist. Det er en god rabat, som kan holde dig involveret i verdenssituationen og du finder måske endda inspiration til dine studier, specialeemner eller erhvervslivet efter din uddannelse. 

 

Find flere fede ISIC studierabatter på vores Studierabatter fane eller i ISIC app'en! Glem ikke at aktivere dit digitale ISIC kort før skolen starter. Du kan nemt gøre det i ISIC app'en; tjek vores FAQ for instrukser

 

)