Surf og browse ubekymret på nettet med 69% studierabat på NordVPN med dit ISIC-kort!

Studierabat på NordVPN

Vil du surfe på nettet sikkert og ubekymret? Brug dit ISIC kort til at få 65% studierabat på 2 års abonnement + 3 måneder gratis hos NordVPN!

Selvom du ikke har noget at skjule, kan du sikkert ikke lide ideen om at blive overvåget og sporet. Derfor er hovedårsagen til, at internetbrugere vælger VPN-tjenester, online privatliv og sikkerhed generelt. Når du surfer på internettet ved hjælp af et VPN, krypteres din kommunikation, så din internetudbyder, regering, hackere og andre tredjeparter ikke kan se, hvilke websteder du besøger, og de ikke kan forstyrre dine onlineaktiviteter. En anden fordel ved at bruge et VPN er, at du kan få adgang til det globale internet, uanset hvor du er. Et VPN giver dig mulighed for at oprette forbindelse til hundredvis af eksterne servere på forskellige lokaliteter og på denne måde omgå censur.

Med ISIC får du både standardstudenterabat og en eksklusiv fordel på 3 ekstra måneder ud over alle andre rabatter, når du vælger det 2-årige eller 1 år abonnement. For at få studierabatten på NordVPN, skal du bare logge ind med dit ISIC kortnummer og fortsætte til NordVPN's hjemmeside for at købe dit abonnement!

Studierabat gældende indtil videre.

 

Log ind!