Working Holiday

Working Holiday er en fantastisk mulighed for dig mellem 18-35 år og gerne vil arbejde mens du rejser. På et Working Holiday visum kan du tage på eventyr i op til 12 måneder i Australien og New Zealand og i en måned efter din arbejdsperiode i USA, alt imens du arbejder for at tjene penge til at finansiere dine rejser. Working Holiday i Canada lader dig arbejde på landets fantastiske ski resorts og stå på ski alt det du ønsker når arbejdsdagen er overstået. Working Holiday er en god måde at tage de første skridt ind i det internationale liv og måske også til at få en pause fra studielivet derhjemme. Her hos ISIC vil vi gerne opfordrer til international og interkulturel udveksling, så Working Holiday er en måde at rejse på lige efter vores hjerter. Det er derfor vi nedenfor har samlet noget general information om Working Holiday muligheder for studerende og unge i Danmark. Hvert af de lande vi har nævnt nedenfor er også et fantastisk ISIC land, så glem ikke at pakke ISIC kortet hvis du skal på Working Holiday!

Working Holiday visummet til Australien og New Zealand er multiple entry work visa, hvilket betyder at du i løbet af 1 år kan rejse ind og ud af landet så mange gange du vil - det bedste hvis du spontant beslutter dig for at tage på eventyr! Husk at ISIC kortholdere er kvalificeret til studie flybilletter, som altid inkluderer bagage. Planlæg dit Working Holiday eventyr og kombiner one-way fly for at garantere en uforglemmelig Working Holiday! 

I Australien og New Zealand kan du sikre dit første job i landet med en startpakke, men du finder hurtigt jobannoncer på hostel opslagstavler, i de lokale aviser, på hjemmesider såsom Working Holiday Jobs, Facebook grupper og selvfølgelig fra andre rejsende på Working Holiday. Det eneste du skal bruge er et lokal income-tax kort og en bankkonti til udbetaling af løn og så er du all set til Working Holiday!

Australien

Australiens Working Holiday visum er gældende for unge mellem 18-30 år. På det visum kan du arbejde for den samme arbejdsgiver i op til 6 måneder og studere i Australien i op til 4 måneder. I Danmark kan du få hjælp til at søge dit Working Holiday visum til Australien hos KILROY. Spørg også om startpakken til Australien fra KILROY; startpakken hjælper dig med at finde dit første job i Australien, så du ikke behøver at bruge tid og penge på at finde et job, når du først ankommer til din destination. Bemærk venligst at du kan forlænge dit Working Holiday visum med yderligere 12 måneder hvis du arbejder med landbrug i 3 måneder ud af dit første år i Australien. 

New Zealand

Du kan ansøge om det populære New Zealand Working Holiday visum indtil du er 35 år og arbejde for den samme arbejdsgiver i op til 3 måneder af dit år i New Zealand. Du kan forlænge dit visum i New Zealand med op til 3 måneder hvis du har arbejdet 3 sammenhængende måneder i landbrug. På Working Holiday visummet til New Zealand kan du også studere i New Zealand i op til 2 måneder på dit år. Findes der et bedre sted at træne til at blive snowboard eller kayak instruktør!

Ansøg om Working Holiday visum til New Zealand Apply hos New Zealand government officials.

Canada

Working Holiday i Canada er den perfekte mulighed for vintersportselskere, da jobs hos Canadas program er på nogle af landets mange top ski resorter. Working Holiday jobs involverer undervisning på skiskoler, operere skilifter, arbejder på restauranter, rengøring og betjene receptionen på resorter. Visummet er tilgængelig til studerende og unde i alderen 18-35 år. Bemærk at for at få visummet skal du give bio-metric fingeraftryk til de canadiske myndigheder. Det bliver gjort ved den canadiske ambassade i Stockholm. Læs mere om Canadas Working Holiday visum og ansøg gennem KILROY.  

USA Working Holiday - betingelser

Working Holiday i USA er en smule anderledes end visum og arbejdsmuligheder i Australien og New Zealand. Du kan ansøge om et sommerjob i USA og kan så på dit visum rejse op til 1 måned i landet efter du har afsluttet kontrakten med din arbejdsgiver. Læs mere og ansøg om sommerjobs i USA med KILROY.

 

)