Top 10 rejsedestinationer for fattigrøve på SU

Hos ISIC Danmark ELSKER vi at rejse, men vi ved også at det kan være svært at få plads i SU-budgettet! 

Derfor har vi lavet en lille guide til 10 billige rejsemål i verden, hvor priser på både fly, oplevelser, kost og logi er til at overkomme.

Vil du gerne have mere information om dit næste rejsemål, så kan du booke et møde med en af KILROYs rejsekonsulenter her eller søge direkte på flybilletter her.

Thailand er kendt for at have utroligt meget at byde på, for få penge. I Thailand kan du bl.a. opleve et fantastisk dyreliv i de frodige jungler, lækre hvide sandstrande, smukke historiske templer og selvfølgelig det eksotiske køkken til meget billige penge (ca. 15 kr. pr. måltid!) Derudover har du mulighed for spændende eventyr i form af ø-hop til bl.a. Chiang Mai, Koh Lanta og Koh Samui. Det er billigt at rejse til Thailand, flyve indenrigs, køre rundt og sejle fra ø til ø. Hvis du er heldig, kan du få fly helt ned til 4500 kr. og bo for 50 kr. pr. nat! Du skal selvfølgelig være ude i god tid.

Must-sees er Phi Phi Islands, Maya Beach hvor "The Beach" er filmet, eller floating markets nær bangkok. Prøv også at køre i Tuc Tuc og spise mad fra et gadekøkken.


Thailand

 

Malaysia byder både på storby med et hav af luksuriøse, men billige shopping muligheder i Kuala Lumpur, og lækre bounty strande og krystalklart vand på bl.a. Perhentian Islands. I hovedstaden Kuala Lumpur kan du opleve en travl og moderne metropol fyldt med templer, museer og eksotiske markeder. På Perhentian Islands kan du til gengæld nyde total afslapning på de lækre strande, spændende vandreture i de frodige jungler og dykke ned til et uberørt koralrev. Du kan finde hoteller for 100 Kr. pr nat og fly til 5000-6000 Kr.

Must-sees er Petrona Towers, Menara Tower Kuala Lumpur og Sky Bridge Langkawi Island.


Malasya

 

Sri Lanka er bare endnu en destination hvor du kan opleve næsten alt – for meget få penge. Sri Lanka er en pragtfuld ø-stat i Sydøstasien, lige syd for Indien. De smaragdgrønne tropiske skove, flotte strande og meget smukke, grønne landskaber. Den gamle, traditionsrige kultur og det imponerende dyreliv. Det er bl.a. muligt at surfe, dykke, flyve i luftballon, river rafte, zip-line, komme på hval-safari, shoppe, se smukke buddhistiske templer og meget mere. Her er også gode muligheder for frivilligt arbejde med dyr! Det er muligt at bo for under 150-200 kr. pr. nat og du kan flyve dertil for under 5000-6000 kr. hvis du er ude i god tid! Du kan faktisk være afsted i 16 dage og bruge under 5000,- på ALT!

Must-sees er Pinnawela Elephant Orphanage og Sigiriya rock.


Sri Lanka

 

Marokko er et fantastisk land. Går man på opdagelse i dette mangfoldige land og lader sig forføre af alle sanser, vil man komme hjem med en oplevelse for livet. Her er endeløse strande, ørkener, frodige palmeoaser, dramatiske bjerge, spændende kulturer og meget mere. Derudover er Marokko en relativ billig destination – og du kan ALTID prutte om priserne ;) Du kan komme med fly tur-retur for 2000-3000 kr. og bo for under 150 Kr. pr. nat.

Must-do er trekking i Atlasbjergene, sand-surfing i Sahara og must-see er byen Medina og markedspladsen Djemaa El Fna.


Marokko

 

Portugal er ensbetydende med en god blanding af kulturelle højdepunkter og naturlig skønhed på bl.a. den flotte Atlanterhavskyst og de mange smukke vingårde, der pryder store dele af landet. Derudover har du den fantastiske mulighed at tage en uge på Surfcamp med KILROY Danmark og Lapoint.dk for under 8000 Kr. Tag på surfophold og få en oplevelse for livet og mød andre unge mennesker fra hele verden.

Portugal

 

Berlin er simpelthen forrygende, et sted de fleste storbyelskere bliver vilde med. Byen rummer historiske monumenter og bygninger, et enestående natteliv og kulturscene, super shopping og en cool befolkning. Berlin er perfekt til en forlænget weekend med vennerne eller en romantisk tur med kæresten. Du kan rejse dertil via bus, tog eller fly for under 800 kr. og bo for under 300 kr. pr. nat. Det er selvfølgelig et must at se Berlin muren, Holocaust Memorial og Berlin TV Tower.

Berlin

 

Amsterdam betyder en rejse til kanalernes, cyklernes, sporvognenes og broernes by. Udforsk de mange kanaler og verdenskendte museer. Byen er især berømt for sit frisind, men byder samtidig på massevis af kulturelle seværdigheder og gode shoppingmuligheder. Det kan sagtens lade sig gøre at sammensætte en billig rejse til Amsterdam. Mange af byens attraktioner og fordele kan nemlig uden problemer nydes på lavbudget. Du kan flyve dertil for under 1500 kr. og bo for omkring 500 pr. overnatning. 

Must sees: Sejltur i kanalerne og Anne Frank Huset.


Amsterdam

 

Barcelona byder på lækre tapasbarer, strande, salsa, shopping, museer, arkitektur og fodbold. Og så oser byen af charme og den perfekte sydlandske stemning. Den bedste måde at komme rundt er uden tvivl til fods. Alternativt kan man købe en speciel billet der giver ubegrænset adgang til transport med bus, metro og tog. Det er nemt og billigt. Taxa i Barcelona er generelt billigere end i Danmark. Du kan flyve tur-retur for under 2000 kr. og bo for 300-400 kr. pr. nat.

Must sees er de mange smukke bygninger og den ufærdige kirke Sagrada Familia. Og så skal du selvfølgelig nyde et glas Sangria på La Rambla!


Barcelona

 

Prag er en af Europas mest populære storbyer, og det er der en rigtig god grund til, for byen er utroligt hyggelig og smuk. Her står de historiske og velbevarede bygninger fra Middelalderen side om side med hyggelige ølstuer, imponerende kirker og festlige klubber. På trods af byens popularitet er priserne her stadig lavere end i de fleste andre populære storbyer. Du kan køre dertil for 800 kr., flyve dertil for ca. 1400 kr. og overnatte for 300 kr. pr. nat og måske endda billigere. Når du er i Prag skal du gå en tur over den smukke Karlsbro (gratis), se Det Gamle Bytorv og tage en meget billig tur i byen.  

 

Prag

 

Kroatien er et vidunderligt og smukt land i Sydøsteuropa, som er blevet meget populært rejsemål blandt danskerne. Landet grænser op til Italien og byder på de smukke krystalklare Adriaterhav. Her er masser af sol, strand og velbevaret kultur - og så er her billigere end i mange andre lande i Europa. Det er muligt at køre herned på 2 dage eller flyve for omkring 2000 kr. Du har også mulighed for at rejse med KILROY og tage på en af deres mange Croatia Sailing Cruises for 2000-3000 kr.  

 

Kroatien

 

BONUS: 

Frivilligt arbejde er en fantastisk måde at rejse, opleve og hjælpe andre mennesker, dyr eller naturen på. Du kan komme afsted i længere tid til en god pris, men du skal selvfølgelig være dedikeret til dit arbejde på destinationen! Du kan bl.a. hjælpe elefanter, aber og skildpadder i Thailand og Sri Lanka. Se mere på www.kilroy.dk

Hostel: Husk at du kan bo på hostels de fleste steder i verden, til en rigtig god pris. Selvfølgelig er standarten ikke ligeså høj som på et hotel, men du kan sagtens finde lækre hostels mange steder. Derudover er man der kun når man skal sove, så måske betyder det ikke helt så meget. 

Book billige flybilletter online med ISIC og KILROY eller book et møde en af KILROYs mange dygtige rejsekonsulenter for at få mere inspiration og viden

)