Øg dine chancer for at komme ind på de kreative videregående uddannelser

Styrk din portfolie på Odense Designakademi inden du søger ind på din kreative uddannelse

På Odense Designakademi får du hjælp til at sætte dine værker ind i en portfoliesammenhæng, så du øger dine chancer for at komme gennem nåleøjet på de kreative videregående uddannelser.

 

Du har sikkert allerede lavet kreative ting, enten ved symaskinen, i værkstedet eller på lærredet. På Odense Designakademi får du undervisning i discipliner, som hjælper dig når du vil være kreativ. Corquistegning er udviklende for alle både industrielle designere og dem indenfor fashion. Du får et godt overblik over dansk design og kunsthistorie, selvfølgelig med kik ud i Europa og den øvrige verden.

 

Sideløbende med undervisningen som er fælles for alle har du et linjefag, hvor du fordyber dig i lige specielt de ting, du allerhelst vil have udviklet. Vores ambition er, at hjælpe dig til at blive afklaret med om du vil have en videregående uddannelse indenfor de kreative fag eller om du egentligt helst vil være en livslang glad amatør med et højt niveau.

 

Odense designakademi

Billedbeskrivelse: Studenterdesignværk udstillet på Odense Designakademi.

Hos os finder vores elever sammen i faglig fordybelse og skaber sammen med vores undervisere et fagligt miljø af høj standard. Du får individuel vejledning i de skabende processer det er helt sikkert at du vil udvikle dig hos os. 

Vi får ofte tilbudt at deltage i samarbejde med lokale virksomheder i Odense, der gerne vil have et kreativt forslag. Det gør at vi er i kontakt med den ”kreative virkelighed” ude i erhvervslivet og du får afprøvet at arbejde med en deadline, der skal overholdes.

 

Se mere om vore linjefag på odensedesignakademi.dk.

)