Studiestart er lige om hjørnet - har du sparet op til nye bøger?

Mange studerende bruger hvert semester flere tusind kroner på pensumbøger. Undersøgelser viser, at det er jura- og medicinstuderende, som må punge mest ud med bogudgifter på ​6.800 kroner om året ​(Politiken.dk)​. Puha, det var mange penge.


Hvordan skal man få råd til bøger med et SU-budget på 5.300 kroner om måneden? Bare rolig, vi giver dig nogle konkrete tips til, hvordan du kan spare penge på blandt andet dine bøger.


Har du overvejet e-bøger? En e-bog er ofte billigere, du modtager den hurtigt, og du kan have den med uanset, hvor du skal hen - og så vejer den ikke mere end din MacBook.


Som gigstr​ ​kan du tjene penge ved siden af studiet, ​og arbejde når det passer dig. Det kan være, du har en bartender eller tjener gemt i dig? Eller du har flair for service, og vil prøve kræfter med arbejde som promoter eller kundeservicemedarbejder.

Uanset hvilken rolle du søger, kan du ​fleksibelt tjene penge til bøgerne​ og udvide dit netværk i vores sociale community. Som en del af vores community kan du få adgang til flere studierabatter og fordele.

 

Opret din Gigstr profil i dag og kom i gang med at 'gigge'!

Vil du gerne vide mere om Gigstr, kan du tilmelde dig “Introduction to Gigstr” i app’en og
komme forbi vores kontor. Vi udvælger de bedste kandidater, efter vi har mødt jer.

 

Download app’en til iPhone

Download app’en til Android

 

 

gigstr app   gigstr job

)