Overvejer du at studere i udlandet? Hvorfor ikke 'gigge' samtidig

Dette indlæg er leveret af Gigstr.

 

De fleste arbejdsgivere ser positivt på udlandsophold og erhvervserfaring fra virksomheder i udlandet. Vil du gerne styrke dit CV og rykke din karriere til næste niveau?


Gigstr har slået rødder i både Danmark, Sverige og England, hvor mere end 12.000 gigstrs er aktive. Det betyder, at du som gigstr kan arbejde i både London og Stockholm, og på den måde afprøve forskellige jobs. Som studerende kan det være svært at finde studierelevant arbejde, hvis man ikke har særlig meget erfaring, men med arbejde eller uddannelse fra udlandet på CV’et viser du, at du er omstillingsparat, åben for nye kulturer og arbejdsforhold.


Det kan være, at du gerne vil læse i London og tjene penge ved siden af. Det kan også være du overvejer at tage derover i en ferieperiode. Hvorfor så ikke prøve at arbejde, mens du alligevel er på ferie? Flere af vores gigstrs benytter fx sommerferien til at arbejde i udlandet og tjene ekstra penge.

 

Mød Kelley der tog skridtet fra USA til Danmark

 

Kelley, 27 år, gigstr og tidligere kommunikationsstuderende. 

Kelley er oprindeligt fra Californien og har boet i Danmark de sidste to år. Hun har læst en kandidat i Cognition and Communication ved Københavns Universitet. Hun søgte et fleksibelt job ved siden af studiet og søgte derfor jobs hos Gigstr. Hun har været med på flere universitets-samplings for Gigstr og fortalt andre studerende om livet som gigstr i hverdagene. I weekenderne passede det hende fint med diverse tjener-gigs, og gennem Gigstr har hun serveret til større events og firmaarrangementer. Hun så Gigstr som et springbræt til at komme videre i hendes karriere og prøve forskellige virksomheder og opgaver af. I dag har hun landet en fuldtidsstilling inden for kommunikation hos virksomheden Forecast!

 

Tør du tage din karriere til næste niveau?

Tjek vores ledige stillinger i England og Sverige i app’en. Måske finder du dit næste job i udlandet. Få en uforglemmelig oplevelse, mød nye kulturer og udvid dit netværk. Vi sørger for at du ikke er alene, fordi hvor end du vælger at ‘gigge’, har vi sociale events og aktiviteter for Gigstr’s community.

 

Opret din Gigstr profil i dag og kom i gang med at 'gigge' i udlandet!

Vil du gerne vide mere om Gigstr, kan du tilmelde dig “Introduction to Gigstr” i app’en og
komme forbi vores kontor. Vi udvælger de bedste kandidater, efter vi har mødt jer.

 

Download app’en til iPhone

Download app’en til Android

 

 

gigstr app   gigstr job

)