Hvordan får du studie og karriere til at spille sammen?

Dette indlæg er leveret af Gigstr.

 

Som studerende er det ikke altid til forudsige, hvornår du har flest afleveringer eller eksaminer. Derfor kan det være en udfordring at finde et job, som passer til dit studieliv.

Balancen mellem studieliv og karriere har Gigstr fundet, og vi kan hjælpe dig med at finde et job, der passer til dig.

Gigstr betyder frihed - frihed til at leve og arbejde som du vil. Som “gigstr” kan du let tilmelde dig “gigs” i app’en og arbejde, hvornår og hvor det passer dig. Gennem vores app og under vores administration kan du skræddersy din arbejdsuge, få nye kompetencer og udvide dit professionelle netværk. Plus, du kan tjene ekstra penge.

 

Mød Frederik, 24 år, gigstr og iværksætter

 gigstr frederik

Uddannet oplevelsesteknolog fra Aalborg Universitet.
Boet i Spanien, USA, Holland.
Erfaring med events, pubcrawls, expos, og hostels.

 

Frederik arbejder i øjeblikket på sin egen virksomhed og vil gerne producere brand designs for virksomheder. Det passer ham godt at arbejde på sin virksomhed i hverdagene og arbejde for Gigstr i weekenderne. Han brænder for at arbejde med mennesker og kommunikation ansigt til ansigt. Derfor har han sagt ja til flere gigs inden for promotion og salg. Tidligere har han arbejdet på flere salgskampagner for en partner inden for TV og telefoni, hvor han kommer rundt i hele landet og promovere deres produkter.

 

Hvorfor søgte du ind i Gigstr: “Det var fristende at have sine egne arbejdstider og kunne få lov til at arbejde for store klienter. Det er ikke hver dag, man lige træder ind på et stort brand’s hovedkontor og får professionel træning.”

Vil du også kunne sammensætte dit eget arbejdsskema? Og leve gigstr-livsstilen?

 

Opret din Gigstr profil i dag og kom i gang med at ‘gigge’!

Vil du gerne vide mere om Gigstr, kan du tilmelde dig vores “Introduction to Gigstr” i app’en og komme forbi vores kontor. Vi udvælger de bedste kandidater, efter vi har mødt jer.

 

Download app’en til iPhone

Download app’en til Android

 

 

gigstr app   gigstr job

gigstr studiejob Find dit næste studiejob med gigstr
Boost dit cv Styrk dit CV
10 hårde facts 10 hårde facts du bør kende til inden mødet med erhvervslivet
)