Få dine høretelefoner fra Urbanista med 20% ISIC kort studierabat!

Studierabat på Urbanista høretelefoner

Et sæt kvalitets høretelefoner er enhver studerendes bedste ven. Især når du får 20% studierabat på dem med dit ISIC kort! Urbanista tilbyder nu ISIC kortholdere 20% studierabat på hele deres sortiment, så vælg din favorit og sæt dine yndlings sange og podcasts på! Bare log ind med dit ISIC kortnummer, kopier studierabatkoden og hop over på Urbanistas online butik og shopm løs!

Du elsker musik og det gør Urbanista også! Det er derfor de udvikler lydprodukter, som gør det nemmere for dig at lytte til din yndlingsmusik hvor end du er, uden at gå på kompromis med hverken lydkvalitet eller design. De elsker også storbyer og deres designs er inspireret af og dedikeret til byfolk, uanset hvilken by i verden de kommer fra. Med lidenskab for farver, former og en mobil livsstil, stammer Urbanistas designs fra Skandinaviens tradition. Urbanista udvikler produkter til et liv på farten. 

Vilkår og betingelser: Studierabatten er gældende indtil videre. Rabatten gælder ikke på Miami Edition. Rabatten kan ikke anvendes på allerede nedsatte produkter og kan ikke kombineres med andre tilbud. 

Log ind med dit ISIC kort!

Log ind!