Du behøver ikke være astronaut for at rejse rundt i universet

Studierabat hos Tycho Brahe Planetariet

Du behøver ikke være astronaut for at rejse rundt i universet

Et besøg i Planetariet er lærerig underholdning for hele familien. Rejs rundt i universet, fordyb dig i stjernehimlen. Dyk ned under havet, rejs til eksotiske himmelstrøg og gå på opdagelse i udstillingen om astronomi og rumfart.

 

Verdens største filmformat

På Planetariets kæmpemæssige kuppellærred kan du opleve de spektakulære IMAX-film og 3D-film som tager dig med på store naturoplevelser og rejser ud i det uendelige univers. Rumteatret med det næsten 1.000 m2 store kuppellærred danner rammen om disse særlige intense oplevelser - det er, som at være der selv.

 

Få svar på de mange spørgsmål

Er du nysgerrig og vil vide mere, så gå på oplevelse i udstillingen om astronomi og rumfart. Her kan du bl.a. se en af de største månesten som findes i offentlig udstilling uden for USA. Entrebilletten giver også adgang til udstillingen, hvor der i weekender og ferieperioder er gratis guideture flere gange dagligt.

 

Du behøver ikke være astronaut for at rejse rundt i universet

Dagen igennem viser vi 3D-film og IMAX-film på Rumteatrets næsten 1.000 m2 store kuppellærred. Uanset, hvilken film du vælger, starter forestillingen med en spektakulær rumrejse til det yderste af det kendte univers, en tur omkring planeterne i vores solsystem og en præsentation af den aktuelle stjernehimmel. Entrébilletten inkluderer en film i det store Rumteater, kortfilm i Sal 2 og adgang til udstillingen om astronomi og rumfart. 

Log ind

Få dit ISIC kort DKK 150
Persuasion