Få gennemgået din lejekontrakt: Gratis tjek af lejekontrakt hos Digura med ISIC-kort!

Studierabat hos Digura

DIGURA tilbyder gratis gennemgang af din lejekontrakt

Hvis man som studerende lige er flyttet hjemmefra, kan det være svært at forstå, hvad der egentligt står i ens lejekontrakt. DIGURA tilbyder at gennemgå din lejekontrakt helt gratis og rådgive dig i, hvad du allerede nu kan gøre for at undgå snyd. Normalt koster det mellem 700-1300 kroner at få en gennemgang af sin lejekontrakt, men du kan nu få det 100 % gratis.

Det er af ingen betydning, om du har underskrevet kontrakten eller ej, DIGURA vil hjælpe dig med at sikre, at dine rettigheder som lejer bliver opretholdt ved indflytning, under lejeforholdet og ved fraflytning.

Der hvor man oftest bliver snydt og desværre ikke ved det, er eksempelvis ved:

·         Man betaler for meget i husleje

·         Man er pålagt ekstra forpligtelser eller mistet sine rettigheder

·         Man bliver snydt ved fraflytning

Hvis DIGURA mener, at du er blevet krænket af din udlejer, står du ikke alene. DIGURA kan hjælpe dig med at føre dialog med din udlejer, og om nødvendigt hjælpe dig med at lægge sag an ved huslejenævnet.

Der er flere ting man skal være opmærksom på som lejer og som studerende kan det være endnu sværere at søge juridisk hjælp, når man allerede har for mange udgifter. DIGURA er til for at hjælpe studerende som dig, og derfor er deres service 100% risikofri. Få din lejekontrakt tjekket i dag, for at sikre at du ikke bliver snydt. 

Besøg Digura