Specielle billetter fra British Airways til studerende med udvalgte ruter og betingelser med dit ISIC kort!

Studierabat på British Airways flybilletter med ISIC

Studierabat på British Airways flybilletter med ISIC! British Airways er det nationale flyselskab i Storbritannien og et af de mest anderkendte flyselskaber baseret i Europa. Det er et globalt flyselskab og deres tætte samarbejde med andre flyselskaber som Iberia og American Airlines giver dig adgang til mere end 400 destinationer i hele verden, flere gode forbindelser og centralt beliggende lufthavne.

British Airlines har oprettet specielle billetter til studerende med udvalgte ruter og betingelser.

KILROY og British Airways studiebilletter

  • Du kan booke disse billetter hos KILROY Travels hvis du har et gyldigt ISIC kort, der er ingen aldersgrænse på billetten.
  • Returbilletter er gældende til rejser i 12 måneder fra din afrejsedag.
  • Du kan ændre din rejsedato (Ændring af rejsedatoen kommer an på tilgængelighed).
  • Du kan ændre din rute, hvis du eksempelvis ønsker at flyve hjem fra Los Angeles i stedet for San Francisco (Ændring af ruten kommer an på tilgængelighed).
  • Du kan lave mellemlandinger på vej til din endelige destination. Eksempelvis, kan du vælge at bruge et par dage i New York på vej til Los Angeles. 

Du kan booke dine returbilletter på Studierabat på British Airways flybilletter med ISIC. Hvis du ønsker en mere omfattende rejseplan med mellemlandinger, kontakt da en af KILROY's rejseeksperter.

Book din billet