Drømmer du om en fremtid indenfor mode og design? Starte på TEXTILSKOLEN!

Drømmer du om en fremtid indenfor mode og design?

For Nanna Dam endte sabbatåret på TEXTILSKOLEN med, at hun blev optaget på Designskolen Koldings Kandidatuddannelse i mode og tekstildesign.

 

"Jeg valgte at starte på TEXTILSKOLEN for at prøve min kreative side af - for at finde ud af om det forsat kun skulle være en hobby, eller om det var den vej jeg ville gå. lnden jeg startede pa TEXTILSKOLEN, havde jeg studeret et år på universitetet."

"Forløbet overgik alle mine forventninger. Ved at starte på TEXTILSKOLEN åbnede en ny verden sig for mig."

"Jeg kunne en del af håndværket, men vidste intet om designprocessen. Jeg opdagede at design ikke "bare" er at tegne noget beklædning og så sy det, men at der ligger en verden af kreativitet, leg og eksperimenter bag en designproces". 

"Lærerne er meget dygtige og inspirerende, og kommer alle med en baggrund, der giver undervisningen et fagligt højt niveau. Og det var fedt at der blev forventet noget af mig som elev." 

 

Textilskolen

Billedbeskrivelse: Promoveringsbillede af Textilskolen med 3 studerende.

"Det er netop kombinationen af hjemlig atmosfære og det høje faglige niveau, der gør TEXTILSKOLEN til en god skole".

 

"Skolen blev mit andet hjem. Her har jeg mødt nogen af mine tætte venner, og jeg besøger stadig skolen med glæde. Det er netop kombinationen af hjemlig atmosfære og det høje faglige niveau, der gør TEXTILSKOLEN til en god skole."

"Gennem året på skolen lærte lærerne mig og mit arbejde så godt at kende, at jeg kunne få individuel vejledning og råd, og blive udfordret i forhold til det niveau jeg var på. Samtidig var det rigtig spændende at blive undervist af de mange gæstelærere udefra."

"Mit år på TEXTILSKOLEN har i det hele taget været en uundværlig bagage at have med i mit videre studieliv."

 

Se mere på: www.textilskolen.dk

)