Styrk dit CV med disse tips til at forbedre dine egenskaber til erhvervslivet!

Styrk dit CV mens du studerer

Mangler dit CV at blive piftet op? Et stærkt CV hjælper dig ikke kun med at få dit drømmejob i fremtiden; det er også et godt værktøj til ansøgningen for studie- eller praktikpladser. Hvad kan du gøre for at bygge et stærk CV mens du studerer? Vi har nævnt nogle tips og tricks til dig, så tjek dem ud og begynd at lave et stærkt CV!

Frivilligt arbejde 

At lave frivilligt arbejde er en god tilføjelse til din erhvervserfaring af flere årsager. Først og fremmest viser det passion, interesse og vilje til at investere din tid i sager der er vigtige for dig og din fremtidige arbejdsgiver/skole. Dernæst giver det dig muligheden for at finde ud af hvad der motiverer dig og hjælper til din personlige udvikling. Det giver dig også indsigt i erhvervslivet og kan muligvis guide dig til hvad du vil bruge dit liv på. Der er hundredevis af frivillige programmer tilgængelige; hvorfor ikke tjekke vores artikel om frivillige arbejde i udlandet ud her?

Sprogskole

At tage et sprogkursus i udlandet eller at tage på sprogskole er også en god tilføjelse til dit CV, især hvis du er interesseret i sprogstudier, at studere på et andet sprog eller at arbejde i et internationalt miljø. Der er masser af sprogkurser og skoler at vælge imellem, fra kortet 1-uges kurser til kurser der varer hele sommeren eller semester, men hver lille ting booster dit CV og viser dine evner. Sprogkurser forbedrer selvfølgelig dine sprogkundskaber, men det viser også din interesse og, ligesom med frivilligt arbejde, vilje til at investere din tid og energi i personlig udvikling. 

Der er mange kurser at vælge imellem, men hvorfor ikke starte med at forbedre dine sprogkundskaber med dit ISIC kort? Som ISIC kortholder kan du få studierabat på Ethical TEFL engelsk kurser, og hos British Council onlinekurser.

Deltidsarbejde

Måske åbenlyst, men et deltidsarbejde mens du studerer er en fantastisk måde at tilføje til dit CV. Især hvis du søger indenfor et felt hvor du allerede har erfaring, så du kommer foran de andre ansøgere som ikke har erfaring. At få et studierelevant arbejde giver dig også indsigt i om du studerer det rigtige. Da det kan være svært at få et deltidsarbejde indenfor dit drømme erhverv, vil vi pointere at et deltidsarbejde mens du studerer er gavnligt og relevant for dig, selvom det måske ikke er indenfor det felt du studerer. Et deltidsarbejde viser forpligtelse og engagement, giver dig erfaring på arbejdsmarkedet generelt og hjælper dig selvfølgelig med at holde studiebudgettet. 

Rejse

Tag ud og udforsk verden! At rejse er en fantastisk oplevelse som gør dig mere selvstændig og lærer dig at respektere andre kulturer og livsstile. At rejse er også en god tilføjelse til dit CV. Hvis du har været ude i verden og investere i dig selv og lært mere om den verden vi lever i, vil din fremtidige arbejdsgiver ikke tro at du har spildt din tid. At rejse kræver planlægning, budgettering og lære dine evner og begrænsninger, som alle er vigtige egenskaber i erhvervslivet. 

Hvis du allerede drømmer om at tage ud og udforske verden, så tjek studie og ungdomsbilletter med ISIC ud!

Yderligere kurser og egenskaber til erhvervslivet

Hvis du allerede har dækket alting vi har nævnt og stadig ønsker at pifte dit CV op lidt endnu, hvorfor så ikke tage nogle online kursus der booster og forbedrer dine færdigheder til erhvervslivet? Der er mange udbydere af online kurser, ofte gratis eller billigt, som introducerer dig til udvikling, marketing, dataanalyse og mange andre områder. Nogle gange kan du endda læse hele diplomer og certifikater online. Tjek disse kurser ud:

som kan forbedre dine færdigheder i dit drømme erhverv!

)