Få udlejers opmærksomhed med disse tre tips til boligsøgning

Sådan fanger du interessen hos udlejer

Denne artikel er skrevet i samarbejde med RentSafe

”Vi har desværre valgt at gå videre med andre ansøgere”

Du har garanteret prøvet det. Du har udsendt massevis af ansøgninger på diverse boligportaler, og hvis du er heldig, har du fået et enkelt ”Vi har desværre valgt at gå videre med andre ansøgere”-svar eller to, men ellers har du intet hørt. Det er frustrerende, og tålmodigheden når at slippe op en gang imellem. Der findes dog en måde at undslippe den nedadgående svarrate på dine henvendelser, og vi har fundet tre gode råd til at fange interessen hos din kommende udlejer

 

RentSafe – tillid er nøglen

På RentSafe.dk kan du opbygge din personverificerede profil som boligsøgende. Med hjælp fra forskellige moduler kan du samle de forskellige informationer omkring dig og din person på et sted, og tilmed få dem verificeret, og dermed godkendt som værende korrekte. Du har altid den fulde kontrol over dine data. Hvis en udlejer ønsker at se dine oplysninger, får du en notifikation og skal selv aktivt ind og godkende dennes adgang. Du kan til enhver tid fjerne adgangen igen, hvis den ikke længere er relevant. På den måde er du altid sikret. På din RentSafe profil kan du uploade både billeder, videopræsentation, straffeattest og anbefalinger. Det er op til dig, hvor meget du ønsker at udfylde. Når du har oprettet din profil, får du dit personlige RentSafe link, som du kan medsende i en mail eller en Facebookbesked. Du kan også dele linket på de sociale medier og vise din omverden, at du er boligsøgende. Hos RentSafe verificeres udlejere på ligefod med lejere og det er dermed med til at skabe mere gennemsigtighed og tillid på boligmarkedet. Klik her, hvis du ønsker mere information om RentSafe.

 

 

Video, video, video

I forhold til boligsøgning benytter flere og flere videopræsentationer. En kort præsentationsvideo kan være en god måde at skille sig ud på, så længe den er i fin opløsning og indholdet er kort og præcist. Den fanger opmærksomheden hos udlejer, og du kan som afsender nå at give et godt indtryk af, hvem du er. Derfor kan det være en idé, at tænke en video ind i din næste boligansøgning.

 

Kort og præcist med et drys af personlighed

Specielt i de større byer får udlejer en stor bunke ansøgninger, og derfor er det vigtigt, at du formulerer dig kort og præcist. Dermed ikke sagt, at du skal forfatte de korteste og kedeligste sætninger, men forsøg at få mest mulig personlighed ned på mindst muligt plads. I mange tilfælde vil udlejer blot skimme din ansøgning i første runde, og derfor gælder det om at skille sig ud og være anderledes, hvilket bl.a. kan gøres gennem de to ovennævnte punkter. Uanset hvordan du vælger at vække udlejers interesse, så læs boligannoncen godt igennem, før du skriver dit svar. Vær obs på at svare på eventuelle spørgsmål udlejer nævner i opslaget og referér gerne til de krav eller ønsker, som udlejer fremsætter. Det er små ændringer, der skal til, før du bliver en mester til at lave personlige bolighenvendelser, men de kan være afgørende, så det er bare med at komme til tasterne.

Du kan læse meget mere om RentSafe på www.rentsafe.dk eller følge dem på Facebook

boligsøgning 10 gode råd til din boligsøgning
RentSafe studierabat Prøv RentSafe gratis i 2 måneder
Kollektiv Sådan får du et vellykket kollektiv
)