Det er kedeligt at bruge penge på transport - så benyt dig af nogle gode studierabatter med ISIC.

Når du skal: Fra A til B

Synes du, at det er fjollet at bruge flere penge end nødvendigt? Det gør vi. 

Selvom Danmark er cyklernes land, kan man nogle gange se sig nødsaget til at hoppe på en bus, et tog eller endda et fly. Og det kan være dyrt. Heldigvis er der adskillige studierabatter på transportmidler, hvis blot du har dig et ISIC ID. 

 

DriveNow og Hertz

  

Står du som mange andre unge uden bil, men pludselig får brug for én? Så frygt ej, der er flere muligheder. Skal du rundt i byen, kan du gøre brug af DriveNow bybiler, hvor du med ISIC får en eksklusiv rabat på 150kr. Skal du på en længere tur eller flytte nogle ting, kan du med ISIC få 15% i billeje hos Hertz.

 

Q8

Har du derimod allerede en bil, er der også penge at spare. Med ISIC får du en række fordele hos Q8, blandt andet studierabat på både benzin, diesel og bilvask.

 

Flixbus

Hvis du bruger ISICs studierabat hos Flixbus, bliver det lidt lettere at få råd til en lækker weekendtur med studievennerne. Du får nemlig en voucher på 3 euro på en af de mange destinationer. 

 

BimBimBikes

Cyklen er danskerens bedste ven - og man kan godt savne den lidt når man er ude i verden. Med BimBimBikes kan du leje cykler i 37 forskelllige verden, og hvis du benytter dig af din ISIC studierabat sparer du 5%. 

 

Segway

Nogle gange handler det ikke altid om at komme fra A til B. Nogle gange handler det bare om at have det sjovt. Med ISIC studierabat får du 15% på en Segwaytur. 

 

 

)