Hvorfor skal du som studerende have dit digitale ISIC kort med dig? 130 lande, 150.000 studierabatter og fordele er bare en af grundene!

Hvorfor vælge ISIC?

Hvorfor skal du som studerende altid have dit digitale ISIC kort med dig? Det vil vi selvfølgelig fortælle dig!

Flybilletter til studiepriser

Det digitale ISIC kort er det eneste studie ID i verden, som giver dig adgang til specielle studiepriser på flybilletter. Mange flyselskaber verden over tilbyder fordelagtige studiepriser til ISIC medlemmer, heriblandt British AirwaysQatar Airways og Emirates! Studiebilletten giver især en fordel, når du rejser på envejsbilletter, eller når der er langt mellem dine tur/retur datoer. Dette skyldes, at studiebilletter er meget mere fleksible end normale flybilletter; de fleste studiebilletter giver mulighed for nemt at ændre rejsedatoer og ruter, og så er betingelserne overordnet mindre strenge end ved normale flybilletter. De fleste studiebilletter inkluderer desuden 1-2 stk. bagage, så hvis du skal afsted i lang tid, eksempelvis på udveksling, working holiday, sabatårsrejse eller en anden form for længere rejse, så kan du stadig få plads til alle dine ting. Nogle flyselskaber tillader desuden, at din ægtefælle også kan købe en studiebillet, så længe du er ISIC medlem og din ægtefælle er under 34 år. Så tag din mand/kone i hånden og fly billigere (og mere fleksibelt) med studieflybilletter ved hjælp af dit ISIC kort.

Lad dine studieflybilletter tage dig ud og rejse til en god pris og under fleksible forhold!

 Hvorfor vælge ISIC?

Billedbeskrivelse: Flyvingen i flyvning mod en klar blå himmel.

 

130 lande, 150.000 studierabatter og fordele

Med dit digitale ISIC kort, kan du nyde godt af de fedeste studierabatter og fordele både herhjemme, og når du rejser! Rejs frem og tilbage i Europa ombord på en FlixBus med betydelige rabatter. Få gode priser i Australien på bl.a. togbilletter og de mange sightseeing muligheder. I London får du rabatter på både tog- og busture med dit ISIC kort. Og ligegyldigt hvor du er, kan du finde fede rabatter hos Booking.com, Generator Hostels og Homestay. Hele Europa er en ren skattekiste af studierabatter, og nøglen er dit ISIC kort. Tjek alle de mange rabatter, som vi tilbyder rundt i verden og planlæg dit næste eventyr med et langt mere overskueligt budget!

Med dit digitale ISIC kort, har du adgang til rabatter og fordele, hvorend du befinder dig.

Hvorfor vælge ISIC?

Billedbeskrivelse: Ung person sidder på en klippe ved havet

 

Lige så fede online studierabatter og fordele

Dit digitale ISIC kort giver dig også adgang til massevis af online studierabatter og fordele. Hold dig opdateret på verden med The Economist, shop hos Zalando med en gavekort og hos ASOS og tag online kursus til næsten ingen pris (nogle gange helt gratis!). Tjek alle dine online rabatter med ISIC her.

 

Information og indhold om det internationale studieliv

Vi hjælper studerende med at udforske verden og få overblik over studielivet. Derfor er vi altid på jagt efter information og interessante indblik i livet som studerende, og vi forsøger altid på at opdatere dig omkring dine muligheder samt give dig tips og tricks til studielivet. Derudover holder vi dig informeret om dine muligheder som studerende i udlandet; sabatårsrejsen, legatsøgningen, udvekslings studier, praktik i udlandet, working holiday og frivilligt arbejde i udlandet - Hold dig opdateret ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

 

Et internationalt fællesskab

ISIC er med dig, hvorend du rejser hen! Vi stræber efter at hjælpe dig med dine internationale drømme og være der for dig på din rejse. The Global Study Awards udbydder et legat på 10.000 £ til dem som drømmer om at studere i udlandet. Succesful Graduate guider dig i din jobsøgning og med dit CV, når du har afsluttet studiet, og Uniplace hjælper dig med lejligheder i udlandet, heriblandt bl.a. i London eller i Berlin. Vi er med dig, når du lige har startet studiet, helt frem til du afslutter din studietid. Ønsker du et internationalt studieliv? Så er et ISIC medlemsskab et must!

 

Hvorfor vælge ISIC?

Billedbeskrivelse: Udsigt over en by ved vandet.

Med dit digitale ISIC kort, kommer du til at nyde et nemmere studieliv med lækre fordele, hvad end du er hjemme eller i udlandet!

)