"Kort fortalt er headspace et rådgivningstilbud til unge mellem 12 og 25 år. Her kan du få hjælp til de store såvel som de små problemer..."

Headspace hjælper Esbjergs unge

Dette indlæg er leveret af Headspace

Siden man tilbage i august 2014 slog dørene op, har Headspace Esbjerg hjulpet over 2400 børn og unge, der har haft brug for hjælp til mange af de problemer, der kommer, når man begynder på et nyt studie i en ny by. Du kan også få hjælp i headspace om alt fra karakterkrav, eksamensangst og præstationspres til ikke studierelaterede udfordringer.

Det kan være uhyre svært at komme til en ny by og begynde på et nyt studie.

Ensomheden, usikkerheden og bekymringerne kan komme snigende, og mødet med en masse nye studiekammerater kan få usikkerheden til at forplante sig i manges håndflader.

Og hvad gør man så med alle de bekymringer, når man føler, at man har valgt forkert, ikke slår til eller ikke kan bide sig fast socialt? For mange har løsningen været at komme forbi headspace på Kirkegade 15. Kort fortalt er headspace et rådgivningstilbud til unge mellem 12 og 25 år. Her kan du få hjælp til de store såvel som de små problemer, og vi bryster os af, at du ikke kan gå forkert, for hvis vi ikke kan hjælpe dig, så finder vi andre, der kan.

headspace studerende rådgivning

Udover at være åbent og tilgængeligt, så foregår rådgivningssamtalerne altid på dine præmisser, mange af vores rådgivere er selv unge og ved, hvad det vil sige at gå igennem en svær tid.

”Vi ser unge, der kommer med meget forskellige problemer, men en af de tendenser, vi kan spotte, er, at der altid kommer et par unge omkring studiestart, som savner fællesskab, som føler ensomme eller som har svært ved studielivet”, fortæller Anja Kristensen, der er teamleder i headspace Esbjerg.

”Vi tager en snak med dem, og på baggrund af en fælles dialog når vi tit frem til gode løsninger for de unge. Ofte er det at tale om tingene den bedste måde at tage hånd om problemerne på”.

Flere undersøgelser viser, at det netop er i overgangene, at ungdomslivet begynder at slå revner, så den usikkerhed, nervøsitet og de selvværdsproblemer, der kan komme snigende op til studiestart, er der ikke noget specielt i.

”Mange unge har tænker meget på forventningspresset og på, om de slår til. Det er også fint nok. Det viser, at der er noget på spil, men hvis man slet ikke kan give slip på de tanker, og de står i vejen for de andre ting i ens hverdag, så bliver det et problem, og så er det en god ide at finde nogen at tale med”, fortæller Anja Kristensen.

Fakta Headspace Esbjerg

Headspace Esbjerg ligger på Kirkegade 15, 6700 Esbjerg.

Du kan ringe eller sende en SMS til headspace Esbjerg på 30 45 25 81. Det er også muligt at sende en mail på [email protected].

Du kan også komme forbi direkte fra gaden i vores åbningstid fra mandag til torsdag mellem kl. 11:00 og 18:00.

Al rådgivning i headspace foregår på dine præmisser, det er anonymt og gratis. Det eneste, du skal gøre, er at kontakte os.

Vi glæder os til at tale med dig.

 

)