Sådan får du adgang til studierabatterne

ISIC studiekortet giver dig adgang til et væld af studierabatter i hele verden. Du kan finde et udvalgt af danske studierabatter på ISICDanmark.dk og med ISIC app'en kan du finde rabatter lige i nærheden af dig, hvorend du befinder dig i verden.

Find rabatter i ISIC App'en

Med ISIC app'en kan du tilgå dit digitale ISIC kort og få adgang til rabatter i hele verden. 

 

Kom hurtigt i gang med app'en

1. Download app'en i Google Play eller i App Store.

2. Sign up med dit ISIC kortnummer og dit navn, som du har angivet ved dit køb af ISIC kortet. Dit ISIC kortnummer modtager du i en mail, så snart dit ISIC kort er blevet godkendt. 

3. Find den rabat du gerne vil bruge, og tryk på show ISIC card, hvis det er en offline rabat eller på Get Discount Online, hvis det er en online rabat.

4a. Hvis det er en offline rabat, skal du blot vise dit ISIC studiekort i butikken/stedet.

4b. Hvis det er en online rabat, vil du blive sendt videre til enten isicdanmark.dk, hvor du skal følge nedenstående proces eller til en formular, hvor du skal udfylde dine detaljer, og herefter modtager du en rabatkode. 

 

Download app'en her.

NB: ISIC Danmark tager forbehold for udløbne rabatter eller ændringer i rabatter i andre ISIC lande uden for Danmark. 

 

Få adgang til rabatterne på isicdanmark.dk

På isicdanmark.dk kan du finde et udvalg af danske studierabatter. Langt størstedelen af de tilgængelige studierabatter på sitet er kun tilgængelige med et gyldigt ISIC studiekort. Herunder ser du en guide til, hvordan du får adgang til online studierabatter:

 

Sådan gør du:

1. Find den studierabat du ønsker at gøre brug af.

2. Gå ind på partnersiden og tryk på "log ind".

3. Indtast dit unikke ISIC kortnummer - Husk at samtlige numre og bogstaver skal indtastes.

4. Klik på linket til partnersiden og kopier den oplyste rabatkode (hvis nogen).

5. Shop løs med rabat!

Sitet vil automatisk gemme dit ISIC kortnummer og du behøver derfor ikke logge ind hver gang du vil gøre brug af en ny rabat. For at sikre sikkerheden på sitet gemmer den dog kun koden i én session, og du skal derfor logge på igen, hvis du lukker browseren ned eller besøger sitet efterfølgende.