Kom til koncert på Viften i Rødovre

Få 20% studierabat på følgende koncerter i Viften, Rødovre

Bemærk: Alle billetter skal købes online.

 

Electric Guitars d. 8. februar kl. 20.00

Det er 2018. Mika Vandborg og Søren Andersen vil ud og lege igen. Drengene i Electric Guitars er igen på tour. Og er der noget de sidste år har vist, så er det at publikum vil lege med! Electric Guitars tredie album "Rock'n'Roll Radio" kom på gaden februar 2017, og det er produceret sammen med Jacob "Cobber" Binzer fra D:A:D. Vil du høre et band hvor guitaren, spilleglæden og den klassiske rock er helt i front, så er der ingen som Electric Guitars i det ganske kongerige!

Normalpris: 200 kr.*
ISIC pris: 160 kr.*

 

Log ind for at bestille billetten

 

 

Ester Brohus d. 17. februar kl. 20.00

Country musikkens Hjerter Dame, Ester Brohus udgiver sit 11. album i foråret 2017, og hun præsenterer nogle af de nye sange denne aften. Esters musikalske rødder er at finde i Americana country og folkrock. En koncert med Ester Brohus er mere end en musikalsk oplevelse, det er levende skæbnefortællinger. Denne koncert er den eneste i storkøbenhavn.

Normalpris: 200 kr.*
ISIC pris: 160 kr.*

 

Log ind for at bestille billetten

 

Phil Bates & Band perform the muic of E.L.O d. 22. februar kl. 20.00

Electric Light Orchestra er et af de mest succesfulde bands i musikhistorien. Deres sange er spillet i radioen mere end én million gange. ELO fik, i deres storhedstid, en lang række top 20 hits, hvoraf mange af dem blev til klassisk pophistorie. Som medlem af Electric Orchestra Part 2 og The Orchestra har Phil Bates optrådt med ELO musik i årtier og på utallige koncerter verden over, har han bragt de bedste hits af nogle af de største rock legender tilbage til livet til gamle og nye fans.

Normalpris: 330 kr.*
ISIC pris: 265 kr.*

 

Log ind for at bestille billetten

 

Alberte Winding d. 9. marts kl. 20.00

Alberte Winding og band har spillet sig varmt gennem Danmark, med historien om at komme hjem, både til kærligheden og hjemstavnen. I hver by medbragte bandet en sang om stedet, ud fra fortællinger fra de lokale. Det kom der skægge og rørende historier ud af. En Alberte-koncert spænder fra de sarte Lyse nætter til den swingende popsang, og kommer hjem i favnen på et stærkt ungt hold af musikere.

Normalpris: 225 kr.*
ISIC pris: 180 kr.*

 

Log ind for at bestille billetten

 

*Priserne er eksklusiv billetgebyr på 20 kr. 

Log ind