14-18% studierabat

Oplev Valdemars Slot d. 24. marts - 21. oktober 2018

Nordeuropas største Jagt- og Trofæmuseum

Oplev ​Valdemars Slot med historisk storhed, ægte sydfynsk stemning, Nordeuropas største Jagt- og Trofæmuseum og masser af aktiviteter for store og små!

Valdemars Slot tilbyder også mange sjove aktiviteter når I besøger slottet og området omkring. Foruden muligheden for at opleve slottet inde og ude kan I hygge jer med børneskattejagt inde på slottet. Børnene skal finde alle svarene til spørgsmål i de mange rum, værelser og sale på slottet. Børnene får en overraskelse med hjem efter endt skattejagt. Vinderen kan findes under f.eks. en frokost i vores restaurant i slottets kælder, hvor vi serverer enkelte retter med gode råvarer. Nyd også en kop dejlig kaffe og kage på vores mange udendørs arealer.

Foruden slottets indendørs aktiviteter kan man også spille minigolf, køre MTB på vores nyopførte MTB bane (licens spor), køre segway (reservation nødvendig) og vandre på de mange naturstier i området. Vi har også en naturskole, hvor skoleelever kan få en naturoplevelse i særklasse. Se mere på siderne til højre. 

 

ISIC priser:

Voksen 90 kr. 
(Normalpris 105  kr.)

Barn 45 kr.
(Normalpris 55 kr.)

Børn i alderen 0-3 år har gratis entré

 

Entré til Valdemars Slot inkl.

  • Adgang til parken
  • Adgang til godsmuseet
  • Adgang til Nordeuropas største jagt- og trofæmuseum
  • Skattejagt for børnene

 

NB: Billetten skal købes online!

 

Log ind for at få rabatten

Log ind