Tjek vores rangering af de 5 bedste studierabatter i Norden for ISIC kortholdere!

Top 5 ISIC studierabatter i Norden

På globalt plan tilbyder ISIC nogle ret fede fordele, og det gælder også her i Norden! Vi har derfor samlet de bedste 5 her: Tjek dem ud og få det bedste ud af studielivet med dit ISIC kort!

 

1. Budgetvenlige studieflybilletter fra KILROY

KILROY sælger favorable ungdoms- og studiebilletter, som du kan genkende ved den gule farve i KILROYs flybookingsystem. Billetterne kan ofte være billigere end normale billetter, og så er de mere flexible. Dette gavner sig især på længere rejser, eller hvis du skal på udveksling, lave frivilligt, på working holiday eller på praktik i udlandet!

2. 10% studierabat hos Hotels.com

Tag en pause fra din uddannelse og nyd din ferie! Som ISIC kortholder kan du få 10% studierabat på dine overnatninger gennem Hotels.com. 

3. 100% studierabat på online engelsk kurser hos EF

Klar på at lære noget engelsk? Brug dit ISIC kort til at tage en af Education Firsts sprogkurser på 90 dage og få hele 100% rabat!

4. Gratis IELTS training test

IELTS (the international English language testing system) er en af verdens mest populære engelsk tests for højere uddannelser. British Council og ISIC er her for at hjælpe dig med at komme ledt gennem testen, og derfor tilbyder vi gratis IELTS test til alle ISIC kortholdere!

5. 15% studierabat hos Europcar

Studielivet går godt sammen med at rejse herhjemme eller i udlandet. Ligegyldigt hvis det er en rejse over sommeren eller en tur på ski, så kan det være godt med billeje til en god pris, og med ISIC kan du få op til 15% rabat hos Europcar, afhængig af, hvor du skal leje din bil.

 

Ud over ovenstående kan du nyde utallige andre fede rabatter, når du besøger de nordiske lande! Tjek alle vores rabatter ud her.