Få 30% studierabat på OWNU med dit ISIC kort!

Studierabat på OWNU app

Find støtte til din uddannelse og trivsel som studerende med OWNU-appen! OWNU af Hanna Öberg kombinerer nogle af markedets bedste og mest gennemprøvede træningsguider med et bredt udvalg af sunde opskrifter for at tilbyde den eneste app, du har brug for, for at nå dine sundheds- og træningsmål. Med over 25 træningsguider til alle forskellige typer mål, individuelle måltidsplanlæggere, et stort udvalg af opskrifter og værktøjer til at følge op på uddannelsesfremskridt, har OWNU allerede hjulpet titusinder af brugere til en mere afbalanceret livsstil. OWNU-fællesskabet er støttende og inspirerende, hvilket gør OWNU til et sted for dig at vokse som person, både fysisk og mentalt.

Få 30% studierabat på OWNU med dit ISIC kort!

Sådan kommer du i gang:

• Kopier koden, og indtast den på OWNU’s website.

• Opret en konto og vælg det ønskede abonnement.

• Indtast den aktuelle rabatkode.

• Download appen til din telefon via AppStore eller Google Play, og log ind med den konto, du har registreret på websitet. Så hjælper OWNU dig med at finde det træningsprogram, der er bedst for dig!

Log ind med dit ISIC kort for at få studierabatten!

Gælder til almindelige priser. Rabatten gælder også for fornyelse af abonnementet. Du kan opsige dit abonnement via OWNU’s website. Log ind på din konto, og klik på "Administrer abonnementer". Klik derefter på "Annuller abonnement".

Log ind!