Nyd 5% studierabat på HOSTKEY tjenester med dit ISIC kort!

Studierabat på webtjenester og servere

Har du brug for kvalitets webtjenester? Indstil søgningen – brug dit ISIC kort til at få 5% studierabat på HOSTKEY tjenester!

I mere end et årti har HOSTKEY været førende på markedet indenfor konkurrencedygtige priser på colocation tjenester, leasing af udstyr og pålidelige cloud løsninger, til kunder i Europa og Nordamerika. Uanset om du har brug for hjælp til indkøb, installation, leasing eller stort set alle andre netværksbehov – HOSTKEY hjælper med at udnytte vores omfattende brancheviden til at udvikle skræddersyede løsninger, der får dig foran.

HOSTKEY tilbyder nu GPU dedikerede servere og VPS med NVIDIA GTX 1080/1080Ti og RTX 2080Ti, som er i stand til at håndtere hvilken som helst opgave. 

HOSTKEY tilbyder kun de bedste sikkerhedspræmisser med pålidelig strøm og hurtigste ruter til EU, USA og Asien til din hardware. Altid det mest pålidelige hardware fra de førende i industrien. Fuld fjernstyring gennem IP-KVM (IPMI) på hver server. Hurtig hardware udskiftning. Øjeblikkelig levering af varelager. Momsfri for internationale kunder. Faste trafikrater. Ingen minimumsperiode eller oprettelsesgebyr. Besparelser på mængdeordrer. Alle store betalingsmetoder accepteret.  

Vilkår og betingelser: 5% rabat på 1. køb, gældende indtil 31.12.2020.

Bare log ind med dit ISIC kort og få adgang til rabatten!

Log ind!