Få 1/3 skåret af prisen på håndplukkede restauranter og barer!

Studierabat på Early Bird

Med Early Bird får du altid skåret 1/3 af prisen på håndplukkede restauranter og barer i København og Aarhus. 

Du booker blot bord via earlybird.dk eller Early Birds gratis app. 

 

Kigger du også længselsfuldt ind ad vinduet på fancy restauranter og lækre barer, og drømmer om en dag selv at få råd til at besøge dem?

Livet på SU er altid et spørgsmål om prioriteter - og dyre restaurant- og barbesøg ligger sjældent iblandt topprioriteterne. Det bliver ofte den lokale bodega, Studenterhuset og Mac’en, frem for gourmet og Grand Cru.

Men med Early Bird undgår du kontoovertræk - og får samtidig mulighed for at føle dig lidt tættere på livet som færdiguddannet.

1/3 skåret af prisen - hver gang
Den er god nok. Med Early Bird får du altid skåret 1/3 af prisen på de bedste restauranter og barer i København og Aarhus. Det eneste du skal gøre, er at booke bord samme aften på earlybird.dk eller via den gratis app af samme navn, så sørger Early Bird for alt. Du behøver blot vise din bekræftelse på SMS, når du ankommer til restauranten eller baren, så bliver mad og drikkelse serveret for dig.

Kvalitets- og pristjekket
Early Bird håndplukker hver eneste restaurant og bar, og kvalitets- og pristjekker hver eneste menu.

Derudover samarbejder Early Bird med en bred variation af restauranter og barer. Hos Early Bird finder du derfor noget for enhver smag og pengepung - fra kærlighed til kød til veganisme, og fra burger til Michelin.

Lytter til gæsterne
Early Bird har desuden gjort det til en dyd, at få feedback fra deres gæster, som en del af deres kvalitetstjek af samarbejdsrestauranter- og barer. De handler hurtigt og positivt, så du altid er sikret den bedst mulige oplevelse.

Log ind