Tjen op til kr. 4.200 om måneden i et nemt og fleksibelt job som sæddonor.

Nemt og fleksibelt studiejob: Bliv sæddonor

Som sæddonor kan du hjælpe familier, som har svært ved at få børn selv. Og som studerende kan de ekstra penge give lidt luft, hvis dit budget er lidt presset.

Mange har problemer med at få børn – og sæddonation bliver mere og mere vigtigt for mange kvinder verden over. Hos SellmerDiers er sæd ikke kun en vare, vi har et stort fokus på menneskelighed, ansvarlighed og det eventuelt kommende barn.

Det gør vi bl.a. ved:

• Som den eneste sædbank i verden at sætte et world-wide maksimum for, hvor mange børn en donor må få i sit virke som sæddonor.

• Som den eneste sædbank i verden at give alle donorer, der afvises på grund af sædens kvalitet en unik mulighed for at få personlig og skræddersyet rådgivning i, hvordan generel sundhed og sædkvalitet forbedres samt en senere gentagelse af sædtesten.

Jobbet som sæddonor vil for dig betyde:

  • At du gennemgår et fuldstændigt helbredstjek, og at du løbende bliver tjekket for diverse sygdomme, så du er sikker på at være sund og rask. (Værdi ca. 40.000 kr.)
  • At du får kompensation (kr. 300) for hver godkendt sædprøve, som du leverer. Du har mulighed for at donere 3 gange om ugen.
  • At du hjælper kvinder og forældrepar verden over med at opfylde deres største ønske. At du får tjekket din fertilitet og din sædkvalitet.
  • At du får rådgivning i, hvordan du opnår en sund livsstil og forbedrer din sædkvalitet. Du skal være mellem 18-40 år, for at kunne ansøge om at blive donor

Hvis du er interesseret i at blive sæddonor, så besøg SellmerDiers for at læse mere om dine muligheder.

 

)