Spis Michelin-mad med studierabat hos noma

Når noma slår dørene op til deres nye restaurant i februar vil der hver aften være reserveret 4 pladser til studerende. 

noma har siden slutningen af 2016 været lukket, og der har siden da været arbejdet på højtryk for at genåbne i nye lokaler på Refshaleøen. Trods lidt forsinkelse har noma nu meldt ud, at de vil åbne op igen i deres nye restaurant d. 15. februar 2018.

Grundet nomas utrolig populære status som en af verdens bedste restauranter, åbner de allerede for booking torsdag d. 16. november – og de har gode nyheder med sig! Man kan nemlig få studierabat! Jep! Du læste rigtig! Og det er bestemt ikke en beskeden en af slagsen!

Som studerende kan man spise for 1000 kr. pr. kuvert inkl. vinmenu, hvilket er mere end halv pris på menuen, der ellers koster 2250 kr. pr. kuvert med tilkøb af vinmenu til 1100 kr.

noma udbyder 10% af deres siddepladser til studerende, hvilket betyder, at der er plads til 4 studerende hver dag. Man kan godt forestille sig, at der kommer til at være rift om pladserne, da det giver en enestående mulighed for studerende til at spise noget af verdens bedste og mest spændende mad.

Derudover har noma præsenteret deres nye koncept, der inddeler deres menu i 3 sæsoner, der løber over året. Den første periode, der løber fra 15. februar til 29. april tager udgangspunkt i skandinavisk fisk og skalddyr, der er på sit højeste i netop denne periode. Er man ikke til alt godt fra havet skal man altså lade være med at bestille bord i denne periode, da der vil være elementer fra havet i alle retterne der serveres.

De to andre perioder byder på en plantebaseret menu, der løber fra tidlig sommer til tidlig efterår, og en vildt sæson med udgangspunk i skoven, der løber fra tidlig efterår til januar. Læs mere om menuen her.

 

Reservationen starter på torsdag d. 16. november kl. 16:00. Dog bliver studiebilletterne ikke udbudt før tættere på åbningsdagen, men det er muligt allerede fra på torsdag at skrive sig på venteliste. Så skal du simpelthen bare udnytte nomas nye studiepriser, skal du altså sidde klar!

Yderligere info om reservationer finder du her.

)