5 slubrende lækre supper til den fattige studerende

Dette indlæg er bragt til dig af Spiir. 

Skyl, snit, kog, anret, spis. Suppe er nemt, hurtigt, vitaminrigt og ikke mindst: billigt! Suppe er og bliver dit SU-budgets bedste ven, for det kræver vitterligt et minimum af ingredienser, og så rækker det oftest til flere dages aftensmad.

 

Mangler du inspiration til billige og mættende supper? Her får du fem af slagsen:

 

1. Kartoffel-porre-suppe

Vi begynder med en sand klassiker: kartoffel-porre-suppen. En cremet, fyldig og mættende suppe med bare seks ingredienser: kartofler, porrer, løg, bouillon, madlavningsfløde og baconknas eller rugbrødschips på toppen. En suppe, der kan laves og spises året rundt, og som til enhver tid redder madbudgettet sidst på måneden.

Pris per portion: cirka 9 kroner

 

2. Tomatsuppe

Selvom suppe er en vinterspise, får du faktisk den allerbedste tomatsuppe om sommeren. Du finder nemlig næppe noget, der slår en hjemmelavet tomatsuppe med solmodne tomater, creme fraiche og basilikum. Er det ikke sommer, kan du også bikse en glimrende udgave sammen med hakkede dåsetomater.

Pris per portion: cirka 5 kroner

 

3. Thaisuppe med kokosmælk og rejer

Spice it up! Denne thai-inspirerede suppe med kokosmælk, rød karry og rejer er helt fantastisk og tager kun 20 minutter at bikse sammen. Suppen kan laves med alverdens grøntsager, så har du leftover-grøntsager liggende i køleskabet, så fyr dem endelig i.

Pris per portion: cirka 12 kroner

 

4. Løgsuppe med ostebrød

Mmmmh. Her får du en fransk inspireret klassiker, der kræver et minimum af ingredienser, og som går godt til middagsbordet hele året rundt. En velsmagende og fyldig suppe med lækre ostebrød ‘on the side’ eller oven på suppen.

Pris per portion: cirka 5 kroner

 

5. Karrysuppe med kylling

Har du løg, hvidløg, karry og bouillon i køkkenskabet? Så er du næsten i mål. Denne krydrede karrysuppe med kylling er et sikkert hit i de fleste hjem og kræver minimale ‘cooking-skills’.

Pris per portion: cirka 10 kronerSuppe sparer dig både tid og penge i din travle hverdag som studerende. Velbekomme :-)

__________________________________________________________________________


Dette indlæg er bragt til dig af Spiir. Spiir er en gratis budget-app, der hjælper over 200.000 danskere med at holde snor i deres penge. Med et enkelt klik kan du se, hvad du bruger din SU på, og du kan nemt sætte et loft for, hvad du vil smide af pengesedler til caffe latte, buskørsel og dagligvarer. Download appen nu.

)