Rabatter i Paris

Rabatter i Paris

Tjeneren derovre? Jep, han kigger på dig.

Paris sætter sit præg på alle, fra studerende som lærer fransk, til turister som undrer sig over hvorfor franskmændene ikke udtaler halvdelen af konsonanterne i hvert ord. Denne by har været hjem til utallige film, dagdrømme, og konger ved navn Louis, og ødelægger nemt din kur med arsenaler af croissants og lækre kager.

Næsten alle i verden idealiserer Paris, hvad end det er pga. Eiffel Tårnet, de litterære cafeer, eller de utroligt chikke indbyggere. 

Men lad dig nu ikke blænde af disse idealer - ja, alle er forelskede i Paris, men der er altså også en lille ulemple. Når du på et tidspunkt er nød til at snakke på engelsk, da dit franske ikke er tilstrækkeligt længere, finder du ud af at du nok skulle have fulgt lidt bedre med i franskundervisningen ;)  

Paris vil både charmere og bitchslappe dig på samme tid, men tag dig ikke af det - se på det som en blid form for Parisisk drilleri. Så snart du selv kan finde vej og lærer dit Merci beacoup, vil Paris virke mere fantastisk end nogensinde før.  

En lille del af Paris vil være dit minde for livet, om det så er at beundre et maleri i et tomt rum i Louvre (det findes faktisk), at lytte til den betagende lyd fra klokkerne i Notre Dame, solbadning i den smukke have Jardin du Luxembourg, eller sætte tænderne i din første Nutella banan pandekage. Sæt farten ned og tænk ikke over hvor godt du passer ind - denne by er stor og fængende nok til alle. 

Book billige flybilletter online med ISIC og KILROY 

DOWNLOAD ISIC appen og se rabatter i Paris

)