Rabatter du kan benytte dig af, når du skal starte studie.

Når du skal: Starte studie

Vi nærmer os sommer og fri fra studiet eller arbejdet. For mange betyder det også, at vi kommer tættere på studiestart og en masse ting, der skal styr på.

Har du heller ikke helt styr på den nye tilværelse, som studerende, eller kunne blot bruge lidt information til at gøre studielivet lidt lettere? Vi har samlet en række rabatter og fordelspakker, som kan være nyttige til studiestart.

 

Lenovo

studierabat lenovo

Kunne du også godt trænge til en opgradering af den gamle computer tilbage fra folkeskolen, så den kan følge med, når der skal skrives massevis af opgaver og notater? Med dit ISIC studiekort kan du både få rabat på microsofts PC'ere og tilbehør, og op til 1000 kr. rabat på en laptop fra Lenovo

 

Adobe Creative Cloud og Ordbogen.com

adobe creative cloud studierabat 

Ordbogen studierabat

Der er flere programmer, som kan være gode at have som studerende. Bl.a. Adobe Creative Cloud og Ordbogen.com kan være nyttige, når du skal studere.

 

iMusic

imusic studierabat

 

inkClub

studierabat inkclub

Hos inkClub kan du finde kontorartikler, papir, blækpatroner og sågar kaffekapler. Med ISIC får du 10% på hele deres sortiment med ISIC, og én blækpatron til 0 kr. første gang du bestiller. 

 

Nelly og NLY MAN

studierabat nelly.com 

studierabat NLY MAN

Vi har alle prøvet det. Første skoledag på det nye studie eller efter sommerferien, og vi vil så gerne gøre et godt indtryk. Det kan hjælpe med et lækkert nyt outfit til studiestart. Med dit ISIC studiekort kan du få rabat på diverse sko, tøj og accessories.

 

Profil Optik

Studierabat profil optik

Kun du godt bruge en opgradering af dine briller, så giver Profil Optik 20% i deres butikker til alle studerende, som kan fremvise et gyldigt studiekort

 

The Economist eller Zetland

studierabat economist 

zetland studierabat

 

)