Efter at have brugt timer på at charmere dit match på chatten har du overvundet din frygt og mandet dig op til at invitere dit tinder match på date. Men hvor skal I hen?

Når du skal: På Tinder date

Har du matchet på Tinder med din potentielle drømmefyr eller kvinde?

Hvad du inviterer din Tinder date ud på er ikke lige så vigtigt som at finde noget, hvor I kan snakke sammen og lære hinanden at kende. Er du typen, der har svært ved at finde samtaleemner, skal du overveje at droppe kaffedaten og invitere din tinder date på noget aktivt, så det kan være samtaleemnet. Er du typen, der godt kan lide kaffe dates, er der også noget for dig. 

Drop forventningerne om et sommerbryllup og tag daten som en oplevelse. Det er ikke sikkert du møder din soul mate på første tinder date, men det betyder ikke, at I ikke kan få en sjov date sammen.

Der er masser af muligheder, når du skal invitere dit tinder match på en date. Med dit ISIC studiekort får du masser af fede rabatter, så selv fattigrøve på SU kan være med. Du kan finde alle rabatterne i ISIC appen.

 

Blocs & Walls

klatring blocs & walls studierabat

Det er fedt at lave noget aktivt sammen, hvor man kan grine sammen og af hinanden. Det nytter dog ikke noget at invitere dit tinder match ud på klatring, hvis han eller hun er bange for højder.

 

Lær at køre Segway

segway studierabat

Er du modig nok til at tænke ud af boksen og invitere din tinde date på en alternativ oplevelse, som helt sikkert vil give plus point fra din tinder date – hvis din tinder date er typen der har lidt humor? Så kunne en segway tur langs Amager Strandpark være et bud. Og hvem ser ikke lækker ud på en segway?

 

Cafébesøg for 2

 Cafébesøg for 2 studierabat

Er du mere til den klassiske date, så invitér din date på et cafébesøg, hvor I kan sludre over noget god mad og en kop kaffe.

 

Flødebollekursus

flødebollekursus studierabat

Er du den mindre aktive type, så kunne et flødebolle- eller chokoladekursus være en mulighed. Her er der rig mulighed for at snakke med hinanden under kurset.

 

Når du har besluttet dig for, hvad I skal lave på Jeres date, kommer det næste spørgsmål, what to wear??? Læs med i artiklerne herunder, og få inspiration til det perfekte date outfit

)