Er billetten i hus til årets festivaler? Men mangler du lige det sidste for at kunne være 100% klar til at tage afsted?

Når du skal: På festival

Festival sæsonen ligger lige om hjørnet, og snart skal vi bade os i fede koncerter, fest i teltlejren og varme dåseøl.

Synes du at budgettet er noget skrabet efter indkøb af festivalbilletten og proviant til en uge i telt? Med dit ISIC studiekort har du adgang til flere end 40.000 rabatter, og vi har samlet nogle af de fedeste rabatter, så du kan blive klar til årets festivaler.

 

Apple Music - 2 måneders gratis + 50%

studierabat apple music

Sørg for at du kan fyre op for noget god musik med Apple Music! Så skal du nok blive populær i campen - medmindre du har utroligt dårlig musiksmag ;) 

Med ISIC får du 2 måneders gratis prøveperiode med Apple Music, og derefter abonnementet til halv pris. 

 

Evermart - 10%

studierabat evermart

Hos Evermart kan du finde alt muligt indenfor elektronik. Men den vigtigste til festivalen er en højtaler. Så står du  og din camp og mangler en højtaler til campen, kan I med fordel tage et kig hos Evermart. 

 

Zalando - 10%

zalando studierabat

Hos Zalando kan du finde alt du skal bruge til festivalen, lige fra lækre sommerkjoler, til flip-flops og gummistøvler. Tjek deres hjemmeside ud, og finder du noget du kan bruge, så husk at du får 10% med ISIC.

 

Studieforsikring

studieforsikring

Man ved aldrig hvornår uheldet er ude. Og særligt på festival er det fedt at have en forsikring, skulle man lige pludselig stå i en situation, hvor tyven har været på spil i teltet, eller du måske er blevet ramt af en dåseøl og knækket tanden under den obligatoriske ølstafet.

 

Læs mere om, hvordan du kan blive klar til årets festivaler

)