Efter at have brugt timer på at charmere dit match på chatten har du overvundet din frygt og mandet dig op til at invitere dit tinder match på date. Men hvor skal I hen?

Når du skal: På date

Har du matchet på Tinder eller Happn med din potentielle drømmefyr eller kvinde?

Hvad du inviterer din Tinder date ud på er ikke lige så vigtigt som at finde noget, hvor I kan snakke sammen og lære hinanden at kende. Er du typen, der har svært ved at finde samtaleemner, skal du overveje at droppe kaffedaten og invitere din tinder date på noget aktivt, så det kan være samtaleemnet. Er du typen, der godt kan lide kaffe dates, er der også noget for dig. 

Drop forventningerne om et sommerbryllup og tag daten som en oplevelse. Det er ikke sikkert du møder din soul mate på første tinder date, men det betyder ikke, at I ikke kan få en sjov date sammen.

Der er masser af muligheder, når du skal invitere dit tinder match på en date. Med dit ISIC studiekort får du masser af fede rabatter, så selv fattigrøve på SU kan være med. Du kan finde alle rabatterne i ISIC appen.

 

Cafébesøg for 2 

 Cafébesøg for 2 studierabat

Er du til den klassiske date, så invitér din date på et cafébesøg, hvor I kan sludre over noget god mad og en kop kaffe.

Med ISIC kan du få 15% studierabat til et Cafébesøg for 2.

 

 

Flødebollekursus

flødebollekursus studierabat

Er du den mindre aktive type, så kunne et flødebolle- eller chokoladekursus være en mulighed. Her er der rig mulighed for at snakke med hinanden under kurset.

Med ISIC kan du få 15% studierabat til et flødebollekursus.

 

 

Ølsmagning

ølsmagning for to studierabat

Hvis du er mere til smagen af øl, så kan vi helt klart anbefale dig at invitere din date på Ølsmagning for 2. Oplevelsen byder på lækre smagsoplevelser i 1-2 timer-

Med ISIC kan du få 15% studierabat til ølsmagning for 2.

 

 

Blocs & Walls

blocs and walls studierabat

Det er fedt at lave noget aktivt sammen, hvor man kan grine sammen og af hinanden. Det nytter dog ikke noget at invitere dit tinder match ud på klatring, hvis han eller hun er bange for højder. Oplevelsen tager 2 timer.

Med ISIC kan du få 15% studierabat til Blocs & Walls.

 

 

Når du har besluttet dig for, hvad I skal lave på Jeres date, kommer det næste spørgsmål, What to wear??? 
Nelly.com og NLY Man

studierabat nelly.com 

Her er nogle steder hvor du kan finde lækkert tøj, som du kan have på din date - og selvfølgelig har ISIC stuiderabat til alle nævnte steder. 

Med ISIC kan du få 10% studierabat til Nelly.com og 10% studierabat til NLY Man
Find mange flere studierabatter til mode - du kan bl.a. få studierabat til ASOSForever21NA-KD og Triwa.

 

 

moderigtig studierabat Moderigtig med ISIC
studierrabat Få mest muligt ud af dit ISIC studiekort
)