Læs med og få Mummum's opskrifter på sunde alternativer, aftensmad, dessert og andet bagværk

Opskrift på Curry med kylling og sweet potato

Her får du Mummum's opskrift på Curry med kylling og sweet potato, til kun 50 kr. for 2 personer.

Mathilde og Amanda, som står bag madbloggen mummum, og de elsker at udfolde deres passion for mad og eksperimentere med nye opskrifter på sundere alternativer, det søde køkken og andet bagværk. Bliv inspireret og find lækre opskrifter på deres blog mummum.dk eller følg dem på instagram @mummum.dk, hvor de ligger lækre billeder af deres kreationer op.

 

Opskrift:

250 g. fersk kyllingebryst

1 stk. løg

2 fed hvidløg

3 tsk. garam masala (tip: kan købes i blandt andet Tiger eller Søstrene Grene til 10 kr. for en stor pose)

2 tsk. paprika

2 tsk. tørret chili

200 g. hakkede tomater på dåse

1 ds. kokosmælk light

1 håndfuld søde kartofler skåret i tern (kan skiftes ud med gulerødder, så bliver retten billigere)

1/2 peberfrugt

evt. friskhakket persille eller koriander

salt/peber

 

Ris

 

Fremgangsmåde:

1. Løg pilles og skæres i strimler. Kyllingebryst skæres i enten tern eller strimler. Hvidløg presses i en hvidløgspresser. Søde kartofler skæres i små tern og det samme med peberfrugt.

2. I en gryde varmes lidt olie op. Herefter tilsættes løg, som sauteres indtil de er gyldenbrune, herefter tilsættes kylling. Krydderier tilsættes.

3. Herefter tilsættes søde kartofler, som steges med 2-3 min. Så tilsættes hakkede tomater og kokosmælk. Det hele koger op og småsimrer i 10-15 min. Et par minutter før det er færdigt, så tilsættes peberfrugt skåret i tern og evt. friskhakket persille eller koriander. Det hele smages til med salt og peber.

4. Ris koges efter posens anvisning og det hele serveres samlet.

 

mummum Curry med kylling og sweet potato studerende opskrift

)