Rabatter Lissabon

Rabatter i Lissabon

Portugals hovedstad er en mosaik, der består af forskellige kvarterer, som alle samles for at danne den sammenhængende metropol, som Lissabon er.

Hvert distrikt har sin egen uudslettelig karakter, fra graffiti-dækket parti Bairro Alto til smarte Chiado og videre til touristy Baixa og smuldrende fliser af Alfama-krydse en enkelt gade eller ned en stejl trappe, og du er alternativ nye.

Du vil kunne opleve en blanding af det gamle og moderne, men byen er kendt for sine sporvogne og biler der kører gennem gaderne med bygninger som blev rekonstrueret efter jordskælvet tilbage i 1755. Disse er blandet med rester af renæssancen, den mauriske invasion, og jernalderen.

Sammen danner alle disse lag byen Lissabon, en by fuld af overraskelser. Hvis du vil opleve byen til fulde, skal du bare gå på opdagelse og fare vild. Lad din næse føre dig til sardinhas assadas; lad dig snuble gennem en gyde for at finde et arkitektonisk vidunder; tale med de lokale på hole-in-the-wall og tage deres råd. Vi lover at du ikke vil fortryde det.

Book billige flybilletter online med ISIC og KILROY

Download ISIC appen og udforsk rabatter i udlandet

)