Vi giver dig 5 inspirationsforslag til din last minute udklædning

Last minute udklædning

Står du og skal til karneval eller udklædningsfest med højskolevennerne, men er som altid last minute med din udklædning? Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Du er ikke alene! Vi kender følelsen af at være både i tidsnød og efterladt for idéer - spøgelset med det hvide lagen er set nok efterhånden. Vi har derfor prøvet at gøre det nemt for dig, ved at komme på 5 nemme løsninger til din udklædning. 

 

Verden er fuld af...

 

... skrald! 

Frem med pizzabakken fra sidste weekend, som endnu ikke har nået skraldespanden, tomme chipsposer og slikpapir - én sort sæk over hovedet og klar med gaffatapen. Vi kan alle sammen nemt finde skrald hjemme eller ude, så bliver det hverken nemmere eller billigere! Vi anbefaler dog, at man holder sig væk fra den ildelugtende af slagsen...

 

... snegle!

Nogle billige nylonstrømper i en flot beige-brun farve fra Netto, rygsæk på ryggen med proviant til turen og et par følehorn i panden lavet af piberensere - lig dig ned på jorden og snegl dig afsted, så er der ingen tvivl om, hvad du er klædt ud som. 

Til den lidt mere kreative type kan du sy et omslag til din rygsæk eller lave en rulle af brunt papir eller et gammelt lagen til dit hus, mulighederne er mange!

 

... fluer! 

De fleste af os har sorte sække og noget hvidt papir eller karton liggende. Du skal stort set i bruge andet, for at kunne blive en troværdig flue. Brug en kaffekop til at tegne nogle runde cirkler på dit papir/karton og klip ud. Klip nogle små runde huller til at se igennem og sæt cirkler på en snor eller elastik, som du kan have rundt om hovedet. 

Når du har dine fluebriller på plads, skal du have lavet nogle vinger ud af noget plastic eller papir og ståltråd. En sort sæk over kroppen og du er klar til at sværme rundt. 

 

... Vindruer? 

I hvert fald på vinbondens marker...

Det eneste det kræver er en pose oppustede balloner, lidt snor og en gren på hovedet, så er du good to go til at lege vindrueklase. Det kræver store lunger og kan være lidt upraktisk, hvis du tænker på at skulle sidde ned, til gengæld er det en hurtig og nem løsning. 

Pust ballonerne (vi foreslår blå eller grønne balloner) op og bind dem fast til dit stykke snor. Vikl snoren rundt om dig selv, en kvist i håret og bum! Så er du en vindrueklase.

 

... rummænd, hvem ved?

Vi har alle sammen sølvpapir liggende, eller kan nemt købe os til det. Vikl dig ind på top til tå og du er en rummand! Det kan blive lidt varmt i længden, men du vil helt sikkert blive set.

 

Har du gamle papkasser liggende kan du også forsøge dig som bl.a. gajolpakke, gave, robot, lagkage eller noget andet sjovt 

)