Rabatter i København

Rabatter i København

København er kendt for sin facinerende arkitektur, mange parker, gourmet restauranter og andre attraktioner. København er et meget populært sted at besøge. Byen er endda blevet nomineret som den bedste by af flere organisationer for dens livability, bæredygtighed mm.   

København, også kendt som Kongens by, har smukke havne som man kan gå langs og den kendte gågade "Strøget". Strøget er fyldt med butikker og strækker sig fra Københavns Rådhusplads til Kongens Nytorv. Der er mange spændende butikker, store indkøbscentre, restauranter og cafeer. Mellem de mange mennesker kan du være heldig at støde på gadeteater og musikere.  

Mange rejser til København for at besøge den kendte forlystelsespark Tivoli eller København Zoo. Ved sundet, ved siden at Øresundsbroen, kan du finde Den Blå Planet, som er Europas største aquarium. Den populære forlystelsespark Bakken eller Dyrehavsbakken finder du i Klampenborg nord for København. Parken blev åbnet helt tilbage i 1583 og anses som verdens ældste forlystelsespark.  

Book billige flybilletter online med ISIC og KILROY

Download ISIC appen og udforsk rabatter i København

10% rabat på alle burgermenuer hos The Bronx Burger Bar MAD: 10% rabat på alle burgermenuer hos The Bronx Burger Bar
Op til 50% på koncerter, sportsbegivenheder og stand-up UNDERHOLDNING: Op til 50% på koncerter, sportsbegivenheder og comedy
10% hos Copenhagen Bicycles TRANSPORT: 10% hos Copenhagen Bicycles
Gratis adgang til Designmuseum Danmark KULTUR: Gratis adgang til Designmuseum Danmark
10% rabat hos Urban Outfitters SHOPPING: 10% rabat hos Urban Outfitters
Download ISIC appen til mobil Download ISIC appen til mobil
)