Job som guide i udlandet

Sponsoreret af Utopia Guideschool

SABBATÅR SOM GUIDE / REJSELEDER

Trænger du til et sabbatår? Drømmer du om at opleve verden? Vil du have et job som rejseleder? Vil du lære at stå på egne ben? Ønsker du at møde nye mennesker? Ja – så tag springet og start på Utopia Guideschool! 

En guideuddannelse på Utopia Guideschool er starten på det perfekte sabbat år for dig, der både drømmer om at komme ud at rejse, møde fremmede kulturer, tjene penge, arbejde som rejseleder og få et unikt CV. Med Utopia Guiedeschool´s jobgaranti får du et guide job i dit sabbatår og muligheden for at opnå alt ovenstående på én gang, så du slipper for at vælge noget fra. Her har du mulighed for at få job både i solen, sneen og alt derimellem.

 

BLIV GUIDE ELLER REJSELEDER

Guide, rejseguide, rejseleder. Der findes mange ”navne” for jobbet. Som uddannet guide fra Utopia Guideschool er der mange veje, du kan vælge at gå. Vi vejleder dig til at gå lige præcis den vej, som passer perfekt til dig.

De mest kendte, som du måske selv kender fra dine egne ferier, er guide, rejseleder, rejseguide, udflugtsguide og skiguide. Dette er dog bare nogle af alle de jobmuligheder du kan vælge at kaste dig over, med din jobgaranti fra Utopia Guideschool.

Kan du ikke beslutte dig for, hvad du vil, har vi samarbejde med flere charterselskaber og skiselskaber, så du har mulighed for skifte mellem at være sommerguider/charterguide i sommerhalvåret og skiguide i vinterhalvåret. 

 

JOBGARANTI I EN BRANCHE MED MANGE MULIGHEDER

Kommer du på skolen med den rette indstilling, lysten til at lære, modtagelig samt ansvarlig for egen indlæring, og består du skolen, får du jobgaranti. Alle beståede elever kommer ud i job i rejsebranchen.

I løbet af skoleforløbet vil der komme besøg af samarbejdspartnere fra forskellige typer rejseselskaber, som vil holde oplæg om jobmulighederne hos dem. Disse selskaber vil også invitere dig og dine klassekammerater til jobsamtaler med henblik på ansættelse.

Vi er med dig hele vejen, også efter guideskolen.  

 

EN PERFEKT START PÅ DIN KARRIERE

Du kan også bruge din guideuddannelse og dit guidejob til at påbegynde en spændende karrierevej i rejsebranchen, til at blive lokal ekspert i fremmede kulturer, til at blive en dygtig og underholdende formidler, og til at blive selvstændig og handlekraftig.

 

BLIV REJSELEDER

Kunne du tænke dig en hverdag hvor to dage ikke er ens? Har du sådan et ønske, er jobbet som guide lige noget dig. Alle dage er forskellige, både i jobbet og på guideskolen. I jobbet får du et nyt skema hver uge, der varierer fra sidste uge. Selvom ugen er skemalagt, kan der ske afvigelser. Din uge kan bl.a. byde på diverse udflugter/oplevelser med gæsterne, hente/aflevere gæsterne i lufthavnen, service for gæsterne, velkomstmøder, inspirationsmøder, aftenarrangementer, pistevisning samt diverse arrangementer i sneen (hvis du er skiguide) og meget mere. Dette gælder også den praktiske undervisning på guideskolen som følger en realistisk rækkefølge fra hverdagen som rejseledere/guide og rejsebranchen. 

 

GUIDESKOLE PÅ MALLORCA

Utopia Skolehotellet, indlogeres du i eksotiske omgivelser på Mallorca. Du bor centralt i Santa Ponsa, mindre en 1 minut fra stranden, de mange butikker, hyggelige barer og gode restauranter.

Santa Ponsa og Mallorca har utrolig meget at tilbyde, og i nærområdet kan du se, føle og opleve meget af det, du senere som uddannet guide vil blive en del af i rejsebranchen.

Inden for kort rækkevide kan du også opleve den lidt mere festlige del af Mallorca, i resortet Magaluf, som er kendt i hele Europa for sit legendariske natteliv.

Du kan forvente dig temperaturer på omkring 23-30 grader i dagstimerne under guideskolen på Mallorca. Mange elever benytter pauserne til et dyp i det azur blå middelhav. Foretrækker du poolen frem for stranden, har Utopia Skolehotellet ”Sun Beach”, et atmosfærefyldt poolområde med solsenge samt en poolbar hvor du kan slappe af og nyde din frokost.

 


UTOPIA GUIDESKOLE FAMILIEN

Den sociale del er noget af det som gør Utopia Guideschool til noget unikt og du får venskaber for livet, du bliver en del af det som i rejsebranchen kaldes UTOPIA-FAMILIEN. Du bliver herigennem en del af et stort netværk af engagerede og dygtige rejseledere/guider,som uanset hvor i verden du befinder dig, vil stå ved din side. Mange af vores elever bruger UTOPIA-FAMILIEN (netværket) for at hjælpe hinanden i den fremtidlige karriere, både indenfor og udenfor rejsebranchen.   

 

FULDT RUSTET TIL DIT DRØMMEJOB I REJSEBRANCHEN

Utopia Guideschool er ”Den Realistiske og Den Brancherelevante Guideskole“. Undervisningsmaterialet vi bruger på Utopia er blevet udviklet i samarbejde med en lang række rejsebureauer, så vi kan garantere, at vores elever besidder netop de kompetencer, som rejsebureauerne efterlyser i dag.

 

 

Vi glæder os til at se dig på vores guideskole på Mallorca!

 

)